rzeczywiscie masz racje dzial 'Fotografia - zdjęcia i ich obróbka' wraz z poddzialem 'Fotografia - tematy ogólne', nie ma sie nic do mojego pytania..
tak sprawa wyglada,ze to nie ja jestem tutaj moderatorem i nie znam kazdego zakamarka forum tak jak Ty.
jezeli znajdziesz odpowiednie miejsce, prosilbym o przeniesienie mojego watku.
pozdrawiam
ja już przeniosłem wątek w momencie gdy pisałem swój pierwszy post i nie umieściłeś wątku tam gdzie piszesz. Umieściłeś go w dość zakamuflowanym dziale "Fotografia a prawo".
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
ja już przeniosłem wątek w momencie gdy pisałem swój pierwszy post i nie umieściłeś wątku tam gdzie piszesz. Umieściłeś go w dość zakamuflowanym dziale "Fotografia a prawo".
w takim badz razie zwracam honor.
musialem popelnic jakis blad, bo mial znalezc sie tutaj; )
pozdrawiam i dzieki
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.
Skontaktuj się z nami