Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Domyślnie Szufladka po raz kolejny:)

Podobne zdjecie juz prezentowalem.......
    Obrobka tylko NXem.......ostrzone i zmniejszane w PSie....
    Szkoda ze nie mialem szerszego kata.....

Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 01-12-2009 o 23:46

Domyślnie

podobami sie to , kolor zielony ma tutaj piekne odcienie i niebo sie ladnie wkomponowało , fakt chcialoby sie szerzej

Domyślnie

Bardzo staranna i przez to ciekawa praca.
    Pozdrawiam, Grzegorz.

Domyślnie

Bardzo naturalnie wyszło. Podoba sie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zaza67 Zobacz posta
    podobami sie to , kolor zielony ma tutaj piekne odcienie i niebo sie ladnie wkomponowało , fakt chcialoby sie szerzej
    Zaraz Grzegorz wprowadzimy w slepa uliczke Oczywiscie zartuje
    Mnie jednak podobaja sie wezsze kadry. Lepiej i doslowniej je odbieram.
    Panoramek nie rozumiem. Przynajmniej rzadko.
    A tutaj juz jest tamat i moge sie skupic troszke.

Domyślnie

Przejrzyście jest.Kadr nudny,tyci chyba w lewo leci.
    Kolory b.fajne,ale...bez urazy kolego,czy nie masz czegoś innego?
    Przecież to napewno przepiękny kraj,pełen tajemniczych miejsc i uroku który tylko czeka by go uchwycić.
    Panoramom klifów i lejdis wju ja już osobiście dziękuję.
    Ogólnie wolę tak jak kolega DRAUGHt wyżej wspomniał,no ale co jednostka to pogląd.
    Wiem,mógłbym poprostu nie klikać,jestem jednak ciekaw czy bardziej doświadczeni forumowicze czynią postępy,
    ewentualnie czy nie skrywają gdzieś w odchłaniach swych zewnętrznych tetrowców kadrów cud.
    Tak więc czekam no i serdecznie pozdrawiam.G.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pszetak Zobacz posta
    Przecież to napewno przepiękny kraj,pełen tajemniczych miejsc i uroku który tylko czeka by go uchwycić.
    Ogólnie wolę tak jak kolega DRAUGHt wyżej wspomniał,no ale co jednostka to pogląd.
    Wiem,mógłbym poprostu nie klikać,jestem jednak ciekaw czy bardziej doświadczeni forumowicze czynią postępy,
    ewentualnie czy nie skrywają gdzieś w odchłaniach swych zewnętrznych tetrowców kadrów cud.
    Ja tez mieszkam w IE także odpowiem Tobie w swoim imieniu. Wiesz to jest tak, że owszem widoki sa w Irlandii piękne i zróznicowane, ale prawda jest taka, że żeby uchwycić jakies oryginalne kadry to niestety trzeba ruszyć dupe z plecakiem i namiotem, bo na zdjęcia "z samochodu" no to wychodzą takie jakie wychodzą i każdy już je widział. I szczerze powiedziawszy to tez juz mam po dziurki w nosie Ladys view i tym podobnych turystycznych fotek. No ale na łażenie z plecakiem i namiotem to trzeba mieć dużo czasu i dużo zapału. Nie każdy ma tez samochód na własność (np ja nie mam choć nie ukrywam, że bardzo by mi sie przydał). Jak wiadomo każdy ma jakieś obowiązki, choćby taki prozaiczny jak np. praca, rodzina itp. Dodaj sobie do tego irlandzką pogodę, która praktycznie wyklucza jakiekolwiek dalsze planowanie no i wychodzi Ci to co widać...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pszetak Zobacz posta
    Najwaznejsze w tym wszystkim to wbic sie w temat. To nie jest proste. To, ze zygasz Ladies View rozumiem. Ale powinienes zrozumiec, ze Ladies View a raczej jego historia to poczatek Killarney i popularyzacji hrabstwa Kerry w irlandii i swiecie. To dzieki krolowej Victorii zwanej rowniez hanowerska wszystko sie zaczelo. Wlasnie na Ladies View. Jestem pewien, ze dzis gdyby nie to nikt nie slyszalby i nie ogladal fotek o irlandii.
    Rozumiem Cie i domyslam sie rowniez, ze nigdy tu nie byles. Ale jak juz bedziesz to sam pokaz to, co uznasz za interesujace. To nie jest proste. Ale warto probowac
    Ostatnio edytowane przez GUINNESSts ; 02-12-2009 o 02:14

Domyślnie

A to sie Michale rozpisalismy w tym samym czasie

Domyślnie

Locter
    Ja techniczne aspekty znakomicie rozumiem-rodzinę mam i prozę życia,no i mieszkam ponad cztery lata w Cumbrii-górzystym terenie,o największym procencie dni deszczowych na terenie Anglii(coś ponad dwieście kilkadziesiąt)Ostatnio nas lekko podmoczyło,nawiasem mówiąc.
    Może niezbyt nakreśliłem wyrażiście to co chciałem zawrzeć między wierszami w poscie do Grega.
    Krótko wiec,jest to taka skromna podpowiedz by ograniczać może takie rozdrabnianie sie i mielenie tego samego w koło,bo jest to jak by nie patrzył krok w tył,czasem lepiej sie przypauzować.
    Ja wiem ze kolory i obróbka szeroko pojęta i wogóle,ale koniec końców kadr to jednak podstawa(przynajmniej dla mnie).

Guinness historia Irlandii ma sie ni jak do mojej wypowiedzi a nutka mentorska,choć zgrabnie wkomponowana,zbytkiem jest.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów