Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Galeria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fjerzy Zobacz posta
    Resztę cytatu sobie daruję, bo w świetle tego co wyżej, nie ma znaczenia. Możesz sobie nie lubić, ale stosować musisz. Jest jeszcze pojęcie eksperymentu, ale ta fota pod to nie podchodzi. Szczycenie się łamaniem zasad mówi więcej o mówiącym niż by chciał powiedzieć.
    A szkoda, że darowałeś sobie ten cytat chociażby do końca zdania. Może nie zrozumiałeś mnie, może to był mój za duży skrót myślowy. Jestem osobą pragmatyczną - i tu cytat tego słowa z encyklopedii, abym nie mogła coś przekręcić, albo czegoś nie domówić - " uzależniająca prawdziwość tez od praktycznych skutków, przyjmująca praktyczność za kryterium prawdy; pragmatyzm przyjmuje wynikające z przyjmowania tez skutki i ich użyteczność za kryterium prawdy". I o to mi chodziło w mojej wypowiedzi. Nie szczyczę się łamaniem zasad (ta wypowiedź mnie strasznie ugodziła ), ale po osobistym sprawdzeniu niektórych zasad, jeżeli mi nie pasowały, po prostu się do nich nie dostosowałam. I też nie mogę powiedzieć, że nie stosuję żadnych zasad, stosuję te, które mi odpowiadają ( z którymi się zgadzam). Mam nadzieję, że teraz wyczerpująco odpowiedziełam na Twój post.

Domyślnie

Jak widzę wyczerpał się mój wątek, dlatego dziękuję szczególnie tym, którzy wpisali się do niego (dziękuję za cenne uwagi), i tym, którzy go odwiedzili.

Domyślnie

Ja odnajduję tu bardzo ciekawy kadr, dobre światło i świetnie pokazana architektura w nocy.
    barbi nie przejmuj się tym, iż zdjęcia nocne robi się tylko wtedy i wtedy.
    Guzik prawda, to zależy co chcesz pokazać i w jaki sposób, Ty to pokazałaś doskonale,
    i nie brakuje tu także podłogi. Podoba mi się Twoje spojrzenie i szukanie swojego ja.
    Najgorzej jak się naczytamy multum o zasadach i sztywno się tego trzymamy.
    Bzdura, ilu jest świetnych fotografów, uznanych, którzy za nic mają te zasady
    ( no może nie wszystkie, bo pewne ewidentnie niestety przeszkadzają w odbiorze )
    Twoje jednak nie przeszkadza i jest świetne,
    a to co powiedziałaś o nocy to aż ręce składają się do braw.
    Nigdy nie tłumacz się, że nie miałaś czasu na zdjęcie czy warunków na wykonanie.
    Jeśli jest O.K. i chcesz to pokazać to znaczy, że jest dobre, jeśli nie to nie pokazujesz i koniec.
    Ty pokazałaś i celnie trafiłaś, trafnie min pisali NBA i grzegosz WO, zaza
    Myślę, że jakbyś pokazała dużo jaśniej, dużo podłogi, dużo wieży to wyszłaby z tego niezła pocztówka,
    a tak jest bardzo dobra, nietuzinkowa fotografia i o to chodzi.
    Pzdr, Andrzej

Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .

Domyślnie

Do andrzejp - powinnam choć tak się zachować: , , (to są moje odczucia- pierwsza to blaga - ale jako barbi ...), ale powiem tylko - bardzo dziękuję za tą wypowiedź.
    Ostatnio edytowane przez barbi ; 16-12-2009 o 22:13

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów