Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Domyślnie Ruiny, krzyż i góry...

Domyślnie

Nie wiem jak kolorystyka, bo moj monitor....... Ale kompozycja jest piekna, duze gratki ode mnie!!!!!!!!!!

Oszczędny w słowach Awatar Jachuu
    Miasto
    Sulików k. Zgorzelca

Domyślnie

Świetne zdjęcie - może jeszcze jakiś kadr z tego miejsca

Oszczędny w słowach
    Miasto
    małopolskie

Domyślnie

..bardzo dobre..pozdrawiam
    Nikon + Nikkory

Domyślnie

nothing ... dajesz naprawdę niezłe kadry ale moim zdaniem coś jest z Twoim wyświetlaczem. Spora część Twoich zdjęć ma 'toksyczną' kolorystykę - zgniłe żółcie wchodzące w niezdrowe odcienie zielenie. Tak jest w tym wypadku. Tak więc, kadr - jego wieloplanowość - bardzo mi się podoba. Kolory na nie.
    Ostatnio edytowane przez Nemeth ; 01-12-2009 o 23:08

Domyślnie

Rewelacyjne warstwy! O kolorach koledzy wspomnieli...

Domyślnie

Kompozycja ciekawa.
    Jednak balans bieli, chyba nie za bardzo bo mocno idzie w zielenie. Widać również że mocno wyciągałeś cienie. Wydaje mi się że dobrze zrobione b&w zrobiłoby tu dodatkowy klimat
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jachuu Zobacz posta
    Świetne zdjęcie - może jeszcze jakiś kadr z tego miejsca
    Kadrów nie ma zbyt wiele, ponieważ mój Nicpoń D80, pierwszy raz odmówił całkowicie posłuszeństwa. Wszystko wysiadło, począwszy od AF, ISO, ustawień manualnych, preferencyjnych na spuście migawki kończąc. Dopiero w domu, jak nim potrzepałem, to łaskawie raczył zaskoczyć. Coś tam jednak pstryknąłem i postaram się wstawić. Dzieki za dobre słowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    ...Spora część Twoich zdjęć ma 'toksyczną' kolorystykę - zgniłe żółcie wchodzące w niezdrowe odcienie zielenie.... Tak jest w tym wypadku... Kolory na nie.
    Coś chyba jest na rzeczy. Jak oglądam swoje poprzednie pstryki, to ciężko się z Tobą nie zgodzić. I to chyba nawet nie jest wina wyświetlacza...

Domyślnie

kolorów nie widzę zbyt wielu, ale kadr i ogólnie całość super
    Mamiya + Sony

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów