Szukaj
IMO najlepsza 4 chociaż wolałbym cały parasol i więcej miejsca po stronie w którą patrzy modelka. Podoba mi się też 2, ale tą bym kadrował ciaśniej poza tym drażni mnie to nieostre "coś" po lewo i u dołu
Bardzo dobry debiut
Dla mnie 1 jest bardzo dobre, a 3 depcze mu po piętach.
a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l
b.fajny oldschoolowy klimat
ładnie wszystko ze sobą zgrałaś
aa.. zarąbista parasolka![]()
48ProjectBlog[/CENTER]
Chociaż nie jestem kobietą, to dla mnie się tu okrutnie gryzą:
- kolor sukienki oraz parasolki
- wzór grochów i jakichś małych kwiatków chyba
- pogrzebowa, smutna tonacja zdjęć, z ich optymistycznym przesłaniem
Na trójce fajnie wyszedł ten uśmiech, pozostałe trochę zbyt pozowane. No, ale nie ma co wymagać za wiele od przyjaciółki.
Ogólnie przyjemne w odbiorze, a to już dobrze. Świadoma ekspozycja i obróbka zdjęć. Kadry.
Bardzo wszystkim dziekuje za opinieco do gryzienia sie koloru sukienki oraz parasolki,grochów to po bardzo długim zastanowieniu sie musze koledze mOSAd przyznac racje:P krzyzne parasolke dostałam w wieku 5 lat i do tej pory mi sie podoba
jeszcze raz dziekuje za komentarze
![]()
Bardzo fajna tonacja, najbardziej podoba mi się 3 za naturalność modelki, lekkie przekadrowanie w dół i było by idealnie.
Nieostrości na dwójce nie przeszkadzają, wręcz przeciwnie mogło by ich być więcej
Najmniej pasuje mi 4 z powodu kadru i przydało by się doświetlić czymś twarz.
pozdrawiam i życzę przynajmniej równie udanych kolejnych sesji
Mnie się podoba. Kadr trochę dziwny - prawej za dużo (tu raczej pionowy lub kwadratowy kadr bym wykorzystał), sukienka taka sobie w połączeniu z naturą, ale za to sympatyczny uśmiech. Światełko... mogłoby być lepsze bo ta godzina nie jest najlepsza na zdjęcia, ale jest i tak dobrze wykorzystane (cień). Ostrość przed twarzą na kwiatach - chyba może być. Lekkie wrażenie wygładzonej twarzy - nie wiem czy na plus, czy minus.
Białe kwiaty (w słońcu) są wredne dla matryc cyfrowych. Tylko niektóre matryce potrafią jednocześnie zachować je nieprzepalone i prawidłowo naświetlić resztę kadru. Tutaj przepalona grupka po prawej daje się we znaki i to kolejny powód by je wykadrować.
Skontaktuj się z nami