Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Weronika cd.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    A ja się chyba wyłamię Tzn. zdjęcia ładne.. ale moim zdaniem byłoby lepsze gdyby grzywka także była w ostrości. Jestem również "fanem" małej GO, ale w tym konkretnym przypadku wydaje mi się, że lepszym rozwiązaniem byłoby ustawienie większej wartości f. Ale to tylko moje zdanie..
    może masz rację, ja się bawiłem szkłem i szczerze mówiąc nie znałem na tyle końcowego efektu aby nim precyzyjnie sterować, ale to co zobaczyłem na tyle mi się spodobało ze postanoewiłem fotkę pokazać

Arczi - co Ci będe mówił, widziałeś nie raz foty z 70-200m więc wiesz wszystko nic dodać

Domyślnie

Modelka bez zmian jest po prostu piekna, fotka jest dobra ale przyzwyczaiłem się do Twoich fotek więc uważam że odbiega nieco od wcześniejszych na niekorzyść - jakoś kolory inne niż zawsze. Co do szkiełka to 85-ka jak dla mnie jest bdb przy czym nie miałem możliwości nigdy pracować z 70-200 i myślę że prędzej czy później takową zakupię i będe z niej zadowolony gdyż nigdzie nie słyszałem aby ktoś złe słowo na ten obiektyw powiedział. Konkludując Twoje prace są wyśmienite a brak szkła nadrobisz pewnie nowym takim samym w nowszej wersji niebawem.
    Nikon D40 | N18-55 VR | YN460-II | I JESZCZE ROWER |

Domyślnie

Brakuje dołu.
    Czy ostrość aby w oczy trafiona?
    Zdecydowanie grzywka rozprasza w odbiorze.
    Poza tym zdjęcie niezłe, a obróbka jak zwykle na wysokim poziomie.
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

troszeczkę poprawiłem ale już inaczej nie będzie - sorry

1a.

Domyślnie

Otworzyłem na dwóch kartach - różnica niby niewielka, ale jednak lepiej

Rozmowny Awatar koffee
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki, Milanówek, Brwinów

Domyślnie

Ośmieliłam się skadrować tak jak ja to widzę - mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko kwadratom i jeśli Ci się nie podoba to usunę oczywiście Wyostrzyłam jedno oczko jeszcze ciupkę i grzywka już nie zwraca uwagi

Domyślnie

ja nie lubię ciąć w ten sposób, jezeli juz musiałbym to ciąłbym jeszcze prawą prawie do ucha wówczas mz. miałoby to sens poza tym jest to ujecie z góry i generalnie cięcie wiele ujmuje modelce
    Ostatnio edytowane przez harb ; 01-12-2009 o 01:28

Domyślnie

Brzydkie pasy cieniowe poprzeczne widzę... nikt nie widzi...
    red light, dark room...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Amadeusz Zobacz posta
    Brzydkie pasy cieniowe poprzeczne widzę... nikt nie widzi...
    tak celowe, nie usuwane, jak "arabeski" ze swiatla latajace po kadrze niczem wesole motylki na łace dodajace wiecej spontanicznsc fotce! fotka robiona przy słonecznym swietle zagladajacym do pomieszczenia co widac na odzieży i włosach

Rozmowny Awatar koffee
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki, Milanówek, Brwinów

Domyślnie

W takim razie sorki i nie było sprawy

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów