Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Cisza

Domyślnie

nie nie i nie ... ten usmiech na jej twarzy mi nie pasuje
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Pomysł jest, ale brak mi naturalności w tym zdjęciu... tak jakby dziewczyna miała napięte wszystkie mięśnie... takie jest moje wrażenie, Art
    D300 / D810 / F70 + Nikkory

Domyślnie

Wygląda jakby unikała spojrzenia w obiektyw ,ładna kolorystyka to na + czym robione?
    Nikon D80
    Nikkor AF SDX 18-55 ED Nikkor 70-300 VR Sigma 18-125 Plecak Lowepro
    ... oraz dużo wolnego czasu http://darz.bor.prv.pl/ GG 4555436

Domyślnie

a mi sie podoba - bije pewien spokoj, dosc odprezajacy, wyciszajacy obrazek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    nie nie i nie ... ten usmiech na jej twarzy mi nie pasuje
    Bo to taka Mona Lisa była.
    A co do zdjęcia to 3x "nie" wydaje mi się oceną zbyt surową. Światło ładne, pomysł dobry a modelka może rzeczywiście trochę spięta.
    Tak więc ja: 2x tak 1x nie.
    D300; 18-200vr; 50/1.8; 10-20 sigma; 85/1.8; 24-70;sb800; sb600, frotka 055pro, amatorskie/dyskretne studio fotograficzne ...i trochę pierdołów

sailor
    Gość

Domyślnie

bardzo ladne klasyczne foto .. troche razi balagan we wlosach, delikatny cien usmiechu zastanawia. jak dla mnie poza drobnymi bledami foto stanowczo na tak

Domyślnie

Dzieki wszystkim za uwagi. Zdjecie robione N 50 1.8D. Modelka moze i byl troche spieta bo siedziala pierwszy raz przed obiektywem, ale mimo wszystko ja zadnego napiecia na jej twarzy nie widze. Zgadzam sie z Sailorem co do balaganu we wlosach, poczatkujacy jestem i wiele rzeczy zauwazam dopiero po waszych komentarzach. Nastepnym razem bedzie lepiej. Pozdrawiam Adam.

Domyślnie

Dla mnie niezbyt przekonujące w przekazie (@tytuł), ale ogólnie to pozytywne w odbiorze.
    Pozdrawiam
    D40

Uprawnienia umieszczania postów