Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Domyślnie

fotki swietne, ale z tym logo/podpisem to tak jak Jacek pisze... swiadomie lub nie umieszczasz je zazwyczaj w mocnych punktach zdjecia, przez co na pierwszym rzut oka wrecz przeszkadza w odbiorze fotek

jakbys to samo logo dala w innych miejscach i na dodatek np. z lekkim krycie odbieraloby sie je 3 x inaczej

generalnie kawal dobrej roboty no i urocze dzieciaki

Domyślnie

baaardzo fajne, zreszta jak zawsze . dla mnie naj to jest to ostatnie dodane ----- jest po prostu fantastyczne.
    | Nikon |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Bo od czasu pewnego pleneru Piotr na niego choruje. Znowu będzie chciał mnie zgwałcić ?
    Jacku co robisz w ten weekend?
    A tak poważnie to byłem praktycznie pewny że to szkło i tak pytałem żeby sie utwierdzić

Muszę jeszcze przetestować 105 i 135 i wtedy podejmę decyzję. Nie mniej Jacku dobrze że o mnie pamiętasz bo wciąż jestem chętny.

Domyślnie

Zdjęcia fajne, ale... logo psuje cały efekt i właściwie do kosza się nadają.
    No, chyba, że fotograf najważniejszy - to przepraszam
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez loki_p Zobacz posta
    Jacku co robisz w ten weekend?
    A tak poważnie to byłem praktycznie pewny że to szkło i tak pytałem żeby sie utwierdzić

Muszę jeszcze przetestować 105 i 135 i wtedy podejmę decyzję. Nie mniej Jacku dobrze że o mnie pamiętasz bo wciąż jestem chętny.
    Wszystkie te szkiełka jednocześnie chyba będzie mozna potestować po 6 grudnia.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tinaga Zobacz posta
    Chyba ktoś mnie namówił żeby coś wrzucić...
    Któż to taki?..

Marudzisz kobito, marudzisz, a zdjęcia masz coraz lepsze i basta Jesteś już na tym poziomie, gdzie słusznym będzie wytykanie potencjalnych wad przez mistrzów, żeby wciąż iść wyżej, ale ja niestety za słaby jestem w te klocki, więc mogę napisać tylko co czuję - bardzo mi się podoba, nie mam faworyta, bo wszystkie to faworyty

Pozdroofcia i oby do niedługo

Rozmowny Awatar koffee
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki, Milanówek, Brwinów

Domyślnie

Oj wiesz, że dla mnie się wszystkie podobają Z resztą należę do grona Twoich fanów Bw dla mnie nie jest za szare - też lubię czasami takie łagodne jak mi pasuje do zdjęcia Buźka:* Jest super
    Ostatnio edytowane przez koffee ; 30-11-2009 o 21:55

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Wszystkie te szkiełka jednocześnie chyba będzie mozna potestować po 6 grudnia.
    Jakieś szczegóły ?

Pio

Domyślnie

B/w troche takie bez wyrazu, ale za to kolorowe to sama słodycz Fajne kadry i piękne kolorki, które super pasują do zdjęć dzieci. Dobra robota

Domyślnie

Twoje zdjecia zawsze są super mam nadzieje że nie zasprszestaniesz fotografować

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów