Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Domyślnie

Świetna robota, bardzo na TAK.
    Pozdrawiam, Grzegorz.

Domyślnie

Dawaj ta mgle w koncu!!!
    Tutaj ladnie. Tym bardziej, ze pierwsza Bardzo ladnie

Domyślnie

No jest na czym oko zawiesić .
    Ładna panoramka w ładnych kolorkach.
    Podoba się .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta
    Trafiłeś Pane na warunki... bez dwóch zdań. Aż mi się nie chce wierzyć, że takie wczoraj panowały gdzieś na terenie IE (...)
    Takie warunki panowały w południowej części Dublina, a północnej taka mgła jak na moich zdjęciach...

Co do samej foty. Warunki ci się trafiły eleganckie. Ładnie świeciło, ta chmurka w tle jak wisienka na torcie. Nie jestem do końca przekonany co do tego gigant kamolca po lewej. Strasznie tu dominuje i myślę, że ciut za bardzo.
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Podobnie jak Al Koholik uwżam, że wyrzucenie tego głazu z lewej wyjdzie na zdrowie tej panoramie. Bardzo ładnie są oświetlone skały na 2 planie.

Domyślnie

Bardzo ładna panorama.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    Takie warunki panowały w południowej części Dublina, a północnej taka mgła jak na moich zdjęciach...

Co do samej foty. Warunki ci się trafiły eleganckie. Ładnie świeciło, ta chmurka w tle jak wisienka na torcie. Nie jestem do końca przekonany co do tego gigant kamolca po lewej. Strasznie tu dominuje i myślę, że ciut za bardzo.
    To fakt ...zawsze mam z tym problem , widze wiele ciekawych kadrow a kamolec jakis mi przeszkadza, obchodze z roznych stron i nici, mysle o zainwestowaniu w jakis dynamit
    A co mgly to byla masakra, jak wjechalem w ta mgle to sie totalnie pogubilem , bo tamtych terenow ni emialem jeszcze obczajonych, trafilem przez gory do Fort Dunree i jak by cale opuszczone miasteczko i tereny wojskowe, wszytsko we mgle i nawet zywej duszy tam nie bylo, odjazd totalny, z czasem pokaze zdjecia.

Dzieki wszytskim za komentarze.

Domyślnie

No normalnie ładnie jest.....

Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów