Świetna robota, bardzo na TAK.![]()
Szukaj
Świetna robota, bardzo na TAK.![]()
Pozdrawiam, Grzegorz.
Dawaj ta mgle w koncu!!!
Tutaj ladnie. Tym bardziej, ze pierwszaBardzo ladnie
![]()
Ładnie. Wybrzeże to macie - nie ma co...
No jest na czym oko zawiesić.
Ładna panoramka w ładnych kolorkach.
Podoba się.
Numerek 1 poproszę - świetne![]()
Takie warunki panowały w południowej części Dublina, a północnej taka mgła jak na moich zdjęciach...
Co do samej foty. Warunki ci się trafiły eleganckie. Ładnie świeciło, ta chmurka w tle jak wisienka na torcie. Nie jestem do końca przekonany co do tego gigant kamolca po lewej. Strasznie tu dominuje i myślę, że ciut za bardzo.
Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo
Podobnie jak Al Koholik uwżam, że wyrzucenie tego głazu z lewej wyjdzie na zdrowie tej panoramie. Bardzo ładnie są oświetlone skały na 2 planie.
J.D.
ejd.superhost.pl
Bardzo ładna panorama.
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
To fakt ...zawsze mam z tym problem , widze wiele ciekawych kadrow a kamolec jakis mi przeszkadza, obchodze z roznych stron i nici, mysle o zainwestowaniu w jakis dynamit![]()
A co mgly to byla masakra, jak wjechalem w ta mgle to sie totalnie pogubilem , bo tamtych terenow ni emialem jeszcze obczajonych, trafilem przez gory do Fort Dunree i jak by cale opuszczone miasteczko i tereny wojskowe, wszytsko we mgle i nawet zywej duszy tam nie bylo, odjazd totalny, z czasem pokaze zdjecia.
Dzieki wszytskim za komentarze.
Skontaktuj się z nami