Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Brodway

Domyślnie

Jest ciekawie
    Dla siebie wybieram 1-3 (choc na jedynce ta ilosc podologi jakos tak jakos mnie nie przekonuje, podobnie zreszta jest zz trojka, choc w tym przypadku pozbylbym sie doslownie centymetra ).
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

a la mnie 3 i 4
    Pozdr
    D700 D810 N AF 17-35 D F2.8 S HSM 70-200/f2.8 S 2x DG APO N 24-70/f2.8 EX , Mz 58 AF-1 Pentax Super A
    Portfolio

Oszczędny w słowach Awatar helopawelo
    Miasto
    Ustka -> Derby UK

Domyślnie

wszystkie mi się podobają, może z wyjątkiem 2. Bardzo fajne oddane kolory. Mógłbyś zdradzić jak to zrobiłeś? Nie bardzo się na tym znam ale czy to nie są hdr?
    Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez helopawelo Zobacz posta
    wszystkie mi się podobają, może z wyjątkiem 2. Bardzo fajne oddane kolory. Mógłbyś zdradzić jak to zrobiłeś? Nie bardzo się na tym znam ale czy to nie są hdr?
    Pozdrawiam

"czy to nie są hdr?"
    - W potocznym rozumieniu tego słowa, nie są. Przeostrzone, przekolorowane i powykręcane obrazy w ogóle mnie nie interesują. Każde zdjęcie traktuję inaczej, w zależności od potrzeb. Standardem jest dopasowanie koloru, poziomy i krzywe na wybranych partiach obrazu. Niejednokrotnie finalny produkt ma większą dynamikę niż wyjściowy obraz. Ważny jest zamysł jeszcze przed wykonaniem zdjęcia. Jeżeli wiemy co chcemy uzyskać i jak naświetlić reszta idzie z górki.
    Pozdrawiam
    Janusz

woda
    Gość

Domyślnie

Ladna kolorystyka. Ale ogolnie to po obejrzeniu tych zdjec mam jedno nieodparte wrazenie. Wszedzie (procz 2) ciasno. Miejsca, w ktorych stales robiac zdjecia mi pasuja ale samo kadrowanie.. czuje niedosyt.

Domyślnie

ostatnie trochę poucinane, ale generalnie jest dobrze - ciekawie

Domyślnie

1 i 3 OK. 2 kolorystycznie nie podchodzi a reszta za ciasne kadry

Uprawnienia umieszczania postów