Szukaj
pamiętam u dziadków na wsi takie imprezy
mocny reportaż ale nie wiem czy zostaniesz pochwalony
Uuuu bedzie smacznie! Ja jestem na tak![]()
Zdjec reportazowych nie robie ,ale pozwole sobie na wypowiedz jako przypadkowy widz ogladajacy te zdjecia . Nie bardzo rozumiem czemu na 2 i 7 w powietrzu lata jakies mieso, nie wiem specjalnie rzucone zeby dodac dramaturgii
.
Ogolnie zdjecia technicznie sa jak najbardziej poprawne ( ewentualnie mozna by je troche podostrzyc i dac kontrastu - ale widocznie taki miales zamysl na obrobke i tez jest ok )
A co do tresci , to jest obrzydliwa,lekko szokujaca i nie zjem przez te zdjecia dzisiaj obiadu, bleeeeeeeee
Jesli zdjecia reportazowe maj wzbudzic w odbiorcy jakies emocje i nie pozostawic go obojetnym ,to ci sie udalo (jesli jest to cecha dobrego reportazu -ale ja sie nie znam)
Podsumowujac:zdjecia maja pewna moc oddzialywania na odbiorce...ale sa niesmaczne i obrzydliwe (bez urazy dla ciebie jako tworcy tycgh fot) a tym bardzo latwo zwrocic uwage.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
to coś na 2 i 7 wisi na siatce płotu
Pomijajac same zdjecia to tytul nie wyszedl Ci najszczesliwiej. Warto czasem pomyslec zanim sie cos napisze.
Fajny reportaż z normalnego, wiejskiego świniobicia - u nas też do niedawna się tak robiło po wioskach. Nie ma się co obruszać. Brakuje tylko smażącej się na patelni świeżonki, albo przygotowywanego w rondelku móżdżku z jajkiem
Tytuł niefrasobliwy - to fakt!
Ostatnio edytowane przez krzysztofz24 ; 25-11-2009 o 14:36 Powód: dopisek
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Dosadne, przemyślame kadry, spróbowałbym konwersji do B&W
Skontaktuj się z nami