Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Domyślnie Białoruska świnia

11.2009, wieś Woroncza, obwód grodzieński, Białoruś

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

Domyślnie

pamiętam u dziadków na wsi takie imprezy
    mocny reportaż ale nie wiem czy zostaniesz pochwalony

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Uuuu bedzie smacznie! Ja jestem na tak

Domyślnie

Zdjec reportazowych nie robie ,ale pozwole sobie na wypowiedz jako przypadkowy widz ogladajacy te zdjecia . Nie bardzo rozumiem czemu na 2 i 7 w powietrzu lata jakies mieso , nie wiem specjalnie rzucone zeby dodac dramaturgii .
    Ogolnie zdjecia technicznie sa jak najbardziej poprawne ( ewentualnie mozna by je troche podostrzyc i dac kontrastu - ale widocznie taki miales zamysl na obrobke i tez jest ok )
    A co do tresci , to jest obrzydliwa,lekko szokujaca i nie zjem przez te zdjecia dzisiaj obiadu , bleeeeeeeee

Jesli zdjecia reportazowe maj wzbudzic w odbiorcy jakies emocje i nie pozostawic go obojetnym ,to ci sie udalo (jesli jest to cecha dobrego reportazu -ale ja sie nie znam)

Podsumowujac:zdjecia maja pewna moc oddzialywania na odbiorce...ale sa niesmaczne i obrzydliwe (bez urazy dla ciebie jako tworcy tycgh fot) a tym bardzo latwo zwrocic uwage.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

to coś na 2 i 7 wisi na siatce płotu

woda
    Gość

Domyślnie

Pomijajac same zdjecia to tytul nie wyszedl Ci najszczesliwiej. Warto czasem pomyslec zanim sie cos napisze.

Domyślnie

Fajny reportaż z normalnego, wiejskiego świniobicia - u nas też do niedawna się tak robiło po wioskach. Nie ma się co obruszać. Brakuje tylko smażącej się na patelni świeżonki, albo przygotowywanego w rondelku móżdżku z jajkiem

Tytuł niefrasobliwy - to fakt!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek.gold Zobacz posta
    to coś na 2 i 7 wisi na siatce płotu
    Przez chwile tez myslalem ,ze tam taki hardcoore odchodzil ,ze az lata w powietrzu - w kazdym razie dzieki za wyjasnienie bo nie zwrocilem uwagi
    Ostatnio edytowane przez krzysztofz24 ; 25-11-2009 o 14:36 Powód: dopisek
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Dosadne, przemyślame kadry, spróbowałbym konwersji do B&W

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woda Zobacz posta
    Pomijajac same zdjecia to tytul nie wyszedl Ci najszczesliwiej. Warto czasem pomyslec zanim sie cos napisze.
    Ten tytuł nikogo nie ma w zamiarze obrażać. To taki test. Jesteś pierwszym, któremu się wydaje, że kogoś obraziłem ( tak? )

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów