Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Rozmaitości

Domyślnie Rozmaitości

Kończąc studia postanowiliśmy sobie zrobić z kolegami pamiątkę, tj Kalendarz na ścianę w stylu tvn-owskiego kalendarza Dżentelmeni. Oczywiście zrobiliśmy to z ostrym jajem, bo bądź co bądź jeszcze jesteśmy młodzi. Kilka zdjęć z sesji do waszej oceny. Nie do końca wiedziałem gdzie wrzucić, ale myśle, że tu będzie ok.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Pozdro
    www.bartoszsklodowski.pl
    D300 + MB-D10 | D70s | T 12-24/4 | S 15-50/2.8 | N 50/1.4 | N 85/1.8 | N 70-200/2.8 VR | S 150/2.8 | SB600

Domyślnie

Podobaja mi sie nr 2 i 5... Reszta... faktycznie "jajcarska"
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

pomysł jest fajny tylko jak dla mnie za ciemno
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Ciemnica CI dolega 2 9 coś tam jeszcze w sobie mają

Domyślnie

Osobiście nie przepadam za zdjęciami z jęzorami na wierzchu i głupimi minami plus jakaś kartka mówiąca o monitoringu Ale, na pewno to się komuś spodoba. Nie mój klimat.

Domyślnie

Fajne ale ciemne.

Domyślnie

świetny pomysł z tym kalendarzem, fajnie sie widać bawiliście, ale jeden minus dyskwalifikujący niestety wszystkie zdjęcia: ZA CIEMNO!

Domyślnie

no to mnie troche dziwi.. u mnie na monitrze wyglada git.. ale może to moje odczucia, ja lubie jak jest ciemno.. tak czy owak dzieki wszystkim za wytyczne
    www.bartoszsklodowski.pl
    D300 + MB-D10 | D70s | T 12-24/4 | S 15-50/2.8 | N 50/1.4 | N 85/1.8 | N 70-200/2.8 VR | S 150/2.8 | SB600

Uprawnienia umieszczania postów