Szukaj
Pozdrawiam syna
A co do zdjec to.....faktycznie pstryki.....mooooze trojka cos w sobie ma ale sam nie wiem....dwojka nie podoba mi sie bo niebo jest fatalne, jesli takie bylo to ja bym tego nie pokazal....a jedynka.....chmmm
Ale rob zdjecia i przygladaj sie na forum a wiele sie nauczysz......jak nie wiesz to pytaj ludzi....forum jest po to zeby pomagac....
Nikon http://greg77.com/
1. dziwne moim zdaniem kadrowanie. Bo ani to cała linia brzegowa z drzewami ani
wyeksponowanie pomostu, który jest chyba głównym tematem zdjęcia
2. jesienne niebo to trudne niebo. I warto albo zapolować na choć najmniejszą
chmurkę, która przełamie szarość albo sobie odpuścić
3. najciekawsze ale jako zabawa z GO. Myślę, że jest sporo miejsc gdzie
są liście a nie ma ogrodzenia na horyzoncie.
Ogólnie źle nie jest, te zdjęcia dobrze rokują na przyszłość bo masz spojrzenie.
A reszta to kwestia treningu
Dzięki za podpowiedzi, naprawdę doceniam knostruktywną krytykę. Co do nieba to niestety w miejscu obecnego pobytu 99% czasu niebo jest podobne do tego na zdjęciach a pozostałe 1% to czas spędzony w pracy![]()
Swoją drogą to co zrobić żeby coś więcej z nieba wyciagnąć. Czasami na niebie są jakieś drobne zarysy chmur ale żadko udaje mi się pozostawić niebo z jakąkolwiek ilością detali bo zazwyczaj reszta kadru jest nieco niedoświetlona. Jeżeli jest coś co mógłbym zrobić będę wdzięczny za podpowiedź.
Pozdrawiam
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Użyć ekspozycji...statywu niekoniecznie......![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
He he he... Też jestNa spacerku dopiero próbowałem nowego D90. Wiec robiłem fotki dwoma
![]()
Dzięki za podpowiedzi i następnym razem postaram się pokazać zdjęcia, które będą bardziej "poprawne"A może nawet ( w najśmielszych marzeniach
) będą się podobać
Pozdrawiam