Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Domyślnie

bardzo fajne, świetnie zrobione

Domyślnie

No niestety, rysunek całkowicie płaski - z kilometra widać, że odrysowany ze zdjęcia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    No niestety, rysunek całkowicie płaski - z kilometra widać, że odrysowany ze zdjęcia
    Ze zdjęcia bo tej pani z pamięci bym raczej tak nie narysował

Domyślnie

zebyś ją chociaż narysował, a nie odrysował
    Puszki i słoiki...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skulinski Zobacz posta
    zebyś ją chociaż narysował, a nie odrysował
    Nawet rysując ze zdjęcia wychodzi płasko - żeby w rysunku było życie trzeba rysować z natury, fotografia zbyt mechanicznie sprowadza wszystko do dwóch wymiarów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Nawet rysując ze zdjęcia wychodzi płasko - żeby w rysunku było życie trzeba rysować z natury, fotografia zbyt mechanicznie sprowadza wszystko do dwóch wymiarów
    sie wie
    Puszki i słoiki...

Domyślnie

Za bardzo sie nie znam wiec niespecjalnie możesz mnie słuchać, ale proponuje rysuj na warstwach i ogólnie ucz sie photoshopa na wastwach. Widze, że u Ciebie kilka rzeczy nachodzi na siebie, a nie powinno.

Domyślnie

Wypas panie !!
    Pozdrawiam
    sTn82

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stn Zobacz posta
    Za bardzo sie nie znam wiec niespecjalnie możesz mnie słuchać, ale proponuje rysuj na warstwach i ogólnie ucz sie photoshopa na wastwach. Widze, że u Ciebie kilka rzeczy nachodzi na siebie, a nie powinno.
    wow ale dales czadu...
    a tak naprawde to o co Ci chodzi tu ?
    Widze, że u Ciebie kilka rzeczy nachodzi na siebie, a nie powinno

Domyślnie

spokojnie.. to dopiero 2 dni... w pierwszych dniach jak pamiętam mając tablet, też wszystko testowałem, odrysowywałem. Zdjęcie idzie na podkład a potem tylko odrysowywanie..
    Po odrysowywaniu pierwszego takie przerysowywanie na podkładzie już stało się nudne. Żadnego więcej od tamtego pierwszego nie odrysowałem.
    Nikon system...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów