Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Drzeworyt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Seeker Zobacz posta
    Strusiu, nie probujesz sie tanim kosztem dowartosciowac...?
    Masz mnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    też ostatnio odnoszę takie wrażenie - do każdego zdjęcia potrafisz się przypiąć i wszystko jest beeeeeee, poczytaj swoje komentarze, jeżeli dobrze się zastanowisz nad słowami Seekera to wyciągniesz właściwe wnioski
    i nie ma w tym nic osobistego - żebyś nie odbierał moich słów w ten sposób
    Nie odbieram. Uwagę biorę pod uwagę. Ale co ja poradzę żem wybredna bestia i że jak mi się podoba to piszę że mi się nie podoba? Zresztą innych jest o wiele łatwiej oceniać niż samego siebie. I mało obiektywny bywam. Wiem. Wada wrodzona. Trudno z tym walczyć.

Na powyższym zdjęciu po prostu nie dostrzegam nic co by mnie zainteresowało. Nie widzę tu żadnego zaangażowania. Dla mnie to po prostu tak jak napisał martinez - robienie czegoś z niczego. W wielu przypadkach efekt jest powalający. Tutaj niestety nie jest. Konwersja słaba, wszystko sprawia wrażenie przeostrzenia. Motyw główny poucinany. Wszystko zlewa się w jedną całość...
    Ostatnio edytowane przez Strus ; 28-11-2009 o 17:58

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Masz mnie

Nie odbieram. Uwagę biorę pod uwagę. Ale co ja poradzę żem wybredna bestia i że jak mi się podoba to piszę że mi się nie podoba? Zresztą innych jest o wiele łatwiej oceniać niż samego siebie. I mało obiektywny bywam. Wiem. Wada wrodzona. Trudno z tym walczyć.

Na powyższym zdjęciu po prostu nie dostrzegam nic co by mnie zainteresowało. Nie widzę tu żadnego zaangażowania. Dla mnie to po prostu tak jak napisał martinez - robienie czegoś z niczego. W wielu przypadkach efekt jest powalający. Tutaj niestety nie jest
    Strusiu - wyrażanie opinii takie Twoje prawo, ale może nieraz warto dwa razy pomyśleć , (i nie miałem na myśli tylko tej fotki) oczywiście to Twoje wybory
    rozmawiamy nieraz poza forum i tak się składa ze to nie tylko moje zdanie i Seekera - po prostu może nieraz uwagi warto ubrać w inne słowa, wytknie się błąd ale nie będzie to brzmiało jak osobista uraza do autora zdjęcia

pozdrawiam serdecznie

Domyślnie

Fajna fota i myślę, że przyciemnianie czy dodawanie kontrastu nie jest jej potrzebne, straci klimat

Domyślnie

Zgadzam sie z Januszem, choc Strusia lubie, bo czemu nie...?
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Poniewaz moje uwagi odnosnie zdjecia juz wyczerpalem to pozwole sobie PMki poslac zeby watku bardziej nie zasmiecac. Jesli autor (nie tylko tego zdjecia i nie tylko ten autor) odebral jakiekolowiek moje komatarze jakos cos wiecej niz czysto fotograficzne to bardzo przepraszam. Absolutnie nie taki moj zamysl.

Cytat Zamieszczone przez wojtek6308 Zobacz posta
    Gdyby tak drugi plan był ciemniejszy, ... to było by idealnie
    Gdyby.....

Wg mnie fotka z pomysłem i przekazem a tyt. trafiony w 100%
    NIKON - system

Domyślnie

Dziękuje wszystkim za odwiedziny i komentarze

Domyślnie

Strusia ...spacyfikować,a drugi plan...dopracować...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Oj tam, Strusia ugłaskać bo jak zamknie się w sobie i schowa głowę
    w piasek to nudno będzie A wracając do rzeczy to pomysł, konwersja, wykonanie to olbrzymi plus.
    Ucięcie korony drzewa równie wielki minus. mz oczywiście

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów