Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Domyślnie Aparat dla żony

Chcę kupić żonie aparat na gwiazdkę, ponieważ D70 jest " za duży, za ciężki i w ogóle jakis taki nieporęczny". Koszt do 500 PLN. Wiem, że takich pytań było już kilka ale rynek się zmienia, więc może ktoś mógłby mi coś podpowiedzieć.
    Zastanawiam się na Canonem A1100 IS. Wygląda dosyć ciekawie.Szukam od jakiegoś czasu ale ilość dostępnych modeli mnie przeraża. Nie wiem czy brać pod uwagę, jasność obiektywu, ilość klatek na sekundę, ISO czy zakres ogniskowych.
    Może ktoś ma jakąś ciekawą propozycję?

Domyślnie

kup jej coś co jest ładne, błyszczące. Żona i tak pewnie tym zdjęć nie będzie robiła

Pozdrawiam! Marcin fotoblog fotografia
    F100,D700,D80 | N 35/2D 50/1.4D 105/2.8D 24-85G 35-70/2.8D 75-150/3.5AiS | Σ 12-24 70-300 | Sonnar 300/4 | Soligor 135/2.8 | SW 150/750 | SB-800/400 | LS-2000 | HEQ5

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez teh_14m3 Zobacz posta
    kup jej coś co jest ładne, błyszczące. Żona i tak pewnie tym zdjęć nie będzie robiła
    Robi zdjęcia naszej dzieciarni przy każdej okazji. Chodzi o to, żeby mogła aparat włożyć do kieszeni i mieć go caly czas przay sobie. Nikt tu nie mówi o zdjęciach "artystycznynych". Chodzi o prosty aparacik, który będzi robił w miarę poprawne zdjęcia.

Domyślnie

Panasonic DMC LS85.
    Pozdrawiam:
    Andrzej

Domyślnie

udało mi się po poszukiwaniach trafić na naprawdę przyzwoity aparat - trzeba tylko pogrzebać - SAMSUNG NV 11
    puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności

Domyślnie

Panasonic wygląda ciekawie. No i nie Canon.
    Co do Samsunga - to chyba nie ten przedział cenowy.
    Przynajmniej nie udalo mi się go znaleźć w żadnym sklepie w rozsądnej cenie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piwko2 Zobacz posta
    Robi zdjęcia naszej dzieciarni przy każdej okazji. Chodzi o to, żeby mogła aparat włożyć do kieszeni i mieć go caly czas przay sobie. Nikt tu nie mówi o zdjęciach "artystycznynych". Chodzi o prosty aparacik, który będzi robił w miarę poprawne zdjęcia.
    wiem przecież watek przeniesiony z cafe więc dlatego moja odpowiedź była taka a nie inna. Dla mnie te kompakty praktycznie niczym się nie różnią i dlatego zawsze jak ktoś mnie pyta jaki aparat ma sobie kupić, to zawsze dostaje odpowiedź "taki na który cię stać"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez teh_14m3 Zobacz posta
    ... to zawsze dostaje odpowiedź "taki na który cię stać"
    a ja odpowiadam "ten, który dobrze Ci w reku leży"

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów