Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Domyślnie Wiatrak Tacumshane

Jeden z nielicznych zabytkowych wiatraków w Irlandii. Ten zbudowano w 1846r.

Trochę fota wymęczona... Ciekaw jestem co Wy na to....
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Sam nie wiem czemu ale mi nie podchodzi to zdjęcie. Pierwszy plan jest ok ale tło gubi kadr moim zdaniem bo mnie rozprasza i wprowadza zbędne elementy (ale to takie czepianie się ).

Co do technicznych spraw... chyba zabrakło Ci zwyczajnie światła.

Domyślnie

A mi sie bardzo to zdjecie podoba. Swietne b/w mz. Drzewo z wiatrakiem sie swietnie sie komponuja.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Wydaje mi się że dwa główne elementy tj. wiatrak i drzewo są zbyt mocno zrównoważone, być może to tylko moje wrażenie. Myślę że kadr bardziej na skos troszkę zmieniłby perspektywę, oddzielając bardziej od siebie te dwa elementy, kolor również moim zdaniem zadziałałby na plus, przy czerni i bieli całość mocno się "zlewa".
    Niemniej jednak ciekaw spojrzenie.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Wydaje mi się że dwa główne elementy tj. wiatrak i drzewo są zbyt mocno zrównoważone <<<<<<<<<<< Dobrze prawi.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Oj nie! Drzewo zle zasadziles Jak poprawisz kompozycje, za kilkadziesiat lat bedzie lepiej
    To tak zartujac.
    Ale szczerze, to niewiem co w roli glownej. Mimo wszystko ciekawie.
    Dodam, ze centralne kadrowanie to wysilek dla zuchwalych. Ty malo, ze centralnie to jeszcze dwie ''postaci'' naraz.
    Ciezko to odbieram ale musze dodac jeszcze raz, ze cos w tym jest. Niestety nie wiem co.
    Pomijajac powyzsze podoba sie

Domyślnie

Straszny balagan na drugim planie widze. Poza tym, jak juz koledzy przedpiszcy, zauwazyli - ten centralizm zarowno wiatraka jak i drzewa jakos mi nie graja

Domyślnie

Róbcie sobie teorie,będzie ładniej wyglądało i jakaś sensowna wypowiedż....

Al,świetnie wyszło,ale ja się nie znam ,więc.....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Róbcie sobie teorie,będzie ładniej wyglądało i jakaś sensowna wypowiedż....

Al,świetnie wyszło,ale ja się nie znam ,więc.....
    No co? W/g Ciebie jest idealnie? Mnie tez sie podoba. Ale... pisze co mysle i czuje. Szczerze!!!
    Od Borregarda nauczylem sie tej szczerosci Cos sie Panu nie podoba
    Oczywiscie zartuje

Domyślnie

Rewelacji może i nie ma ale mnie zdjęcie się podoba. W sam raz do serii o wiatrakach... Dodam, że światła nie ma bo nie było, koloru też nie ma bo go też nie było...

nic pogoda się nie zmieniła
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów