Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

miron - tego nie wiem, bo liveboxa nie mam (brak możliwości podłączenia). Ale chciałem mieć po rozpatrzeniu kosztów. Obsługa "medialna" mojego domu do w tej chwili 200 zł miesięcznie, przy nowej ofercie tpsy z liveboxem byłoby ok. 100 (oczywiście uwzględniam TV). Zasięg, jak zauważyłem, jest mocno zależny od kompa - karty pcimcia i usb mają zdecydowanie mniejszy niż wbudowane.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Artur_A Zobacz posta
    miron - tego nie wiem, bo liveboxa nie mam (brak możliwości podłączenia). Ale chciałem mieć po rozpatrzeniu kosztów. Obsługa "medialna" mojego domu do w tej chwili 200 zł miesięcznie, przy nowej ofercie tpsy z liveboxem byłoby ok. 100 (oczywiście uwzględniam TV). Zasięg, jak zauważyłem, jest mocno zależny od kompa - karty pcimcia i usb mają zdecydowanie mniejszy niż wbudowane.
    u mnie TPSA ~ 110.- (nie liczę rozmów, a abonament mam najtańszy, jeszcze sprzed kilkunastu lat). Do tego kablówka jakieś 70.- . Teraz w Aster będę miał 10 Mb/20 Mb (noc) + TV za sto kilkanaście. TPSA ~30.-
    A kartę mam wbudowaną, livebox stoi dokładnie za ścianą.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miron19j Zobacz posta
    u mnie TPSA ~ 110.- (nie liczę rozmów, a abonament mam najtańszy, jeszcze sprzed kilkunastu lat). Do tego kablówka jakieś 70.- . Teraz w Aster będę miał 10 Mb/20 Mb (noc) + TV za sto kilkanaście. TPSA ~30.-
    A kartę mam wbudowaną, livebox stoi dokładnie za ścianą.
    Masz to szczęście, ze masz Astera Ale co mamy zrobić my - właściciele domków poza dużymi osiedlami? W obecnej ofercie, za całość, to tpsa wychodzi najtaniej. No chyba, że chce się HD lub nagrywania na dekoderze - tych rzeczy nie mają.
    Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów