1.
F80, Velvia 100
T_P_
Szukaj
1.
F80, Velvia 100
T_P_
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
bardzo ładne, masz już rozpoznawalny styl, który osobiście bardzo lubię![]()
wypass, dzięki... Miło zrobiło się na serduchu...
T_P_
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
Podoba się . NAwet z zafarben ma niebie. Jedynie ta miniaturowa ramka wygląda jakbyś nie równi kadrował PSem![]()
Oj ładnie, oj bardzo.
Mimo zafarbu na niebie, bo to przecież szczegół![]()
Ladna gra faktur i swiatel.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Nie wiem czy taki byl twoj zamysl jako autora (moze lubisz tak obrabiac zdjecia) ,ale dla mnie fotka wydaje sie nieostra ,kolory zlewaja sie w jedno ,jedynym plusem jak dla mnie jest rozklad swiatla na tym zdjeciu - po prostu ta fotka do mnie nie trafia - choc w sumie najwazniejsze zeby tworcy zdjecia praca sie podobala![]()
Ostatnio edytowane przez krzysztofz24 ; 27-11-2009 o 12:16 Powód: dopisek
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Takie twojeWybierasz się może kiedyś za wschodnia granicę w góry?
J.D.
ejd.superhost.pl
Faktycznie, nie zauważyłem... Wynika to z faktu, iż za mało wykadrowałem kontur pozostały po zeskanowaniu klatki...
Prawda tkwi w powyższym...Może kolejne odsłony i Tobie przypadną do gustu... Więc korzystając z okazji, zapraszam wieczorkiem wszystkich, w tym również Ciebie, by zerknąć na kolejne kadry...
Niestety nie, a żałuję, bowiem powyższe tereny są mi niezbadane...
Pozdrawiam, T_P_
Skontaktuj się z nami