[01]
[02]
[03]
[04]
![]()
Szukaj
[01]
[02]
[03]
[04]
![]()
Nie, no chłopie... Miałem Cię gonić, ale jak dalej będziesz podawać takie mistrzostwo, to szybko Cię jednak nie dogonię.
Swietna seria. Najbardziej podoba mi sie jedynka: najlepsza (IMHO) kolorystyka, najladniejsza (IMHO) architektura i dodatkowy smaczek w postaci golebia.
Pozdrawiam, Lolas
Mam okolo 20 zdjec (moze wiecej, bo robilem praktycznie 'wszystkiemu' zdjecia) tego typu architektury (plus z belgii, holandii, hiszpanii i niemiec)... niestety... na wiekszosci byly beznadziejne warunki, tzn swiecilo slonce, i niebo bylo bez chmur... wiec nie wyglada to najlepiej, a do tego typu klimatow jednak trzeba utrafic odpowiednie swiatlo, ale moze cos jeszcze znajde...
Bardzo podoba mi się mroczny klimat tych zdjęć
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
1. rewelacja
2. rewelacja
3. rewelacja
4. rewelacja
chętnie popatrzę na 5,6,7...
o kurcze
jak tak można
pięknie
nie mozna oderwac wzroku
zreszta jak zawsze
![]()
Weterynaria fotografia
1 i 4 nie podobają mi się...natomiast 2, a szczególnie 3 to już inna bajka (choć na 3 te chmurki takie trochę za przestrzenne wyszły)...dlaczego tak?...ano dlatego, że walące się kościoły nie wzbudzają we mnie emocji, a jeśli już, to raczej negatywne...
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
bardzo ladnie, jak zwykle![]()
Skontaktuj się z nami