Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 34

Wątek: Listopad....

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Trójka super. Niczym nie zmącona.
    36x23.9 mm

Domyślnie

Jedynka niekoniecznie ale dwójka podoba mi się bardzo.
    Ot taki widoczek,na których mało kto zwraca uwagę. Zwłaszcza o tej porze roku.
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

dwojka za całość trójka za kolorki, na jedynce trochę za dużo wszystkiego na raz (mam na myśli kadr ) ale kolorystycznie bardzo oki. - nowy monitor wyszedł Ci na zdrowie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    dwojka za całość trójka za kolorki, na jedynce trochę za dużo wszystkiego na raz (mam na myśli kadr ) ale kolorystycznie bardzo oki. - nowy monitor wyszedł Ci na zdrowie
    Następny,któremu więcej niż dwa elementy w krajobrazowym kadrze przeszkadzają.....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Ładna ta "mientka" trójka z pierzynką na górze. Kolory klasa. W ogóle teraz Twoje fotki mają takie troszkę inne, pełniejsze barwy, ŁAIZO tak działa..?
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Ładna ta "mientka" trójka z pierzynką na górze. Kolory klasa. W ogóle teraz Twoje fotki mają takie troszkę inne, pełniejsze barwy, ŁAIZO tak działa..?
    Tak,ŁAJZO zdecydowanie pomaga,ale i NEF 14-to bitowy w aRGB...,no i odrobinka wiedzy o zarządzaniu kolorem...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Mnie jedynka gra. A to dlatego, ze w tym balaganie mozna doszukac sie sensu. Troche plami ten zolty. Pasuje ale mniej intensywnie i szerzej. Badz same liscie
    2-ka oki lecz takich pelno.
    Na 3-ce fajny pomysl z blurkiem. Bajkowo sie robi i przytulnie. Tylko drzewo mz powinienes pominac z tej bajki. Odgrywaloby bardziej glowna role

Domyślnie

Dla mnie dwójeczka za brzózki i delikatność, trójeczka za naturalność i kadr (choć troszkę bym z góry ciachnął).
    Wszystkie trzy za kolorki .

Domyślnie

Od dokladki trzeba bylo zaczac
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Dwójka, dwójka, dwójka!
    Za kadr, spokój, kolory, subtelność i delikatność.
    O jedynce nie gadam, za dużo dobrego w jednym, trójka zachwyca kolorami

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów