Witam,
Dawno nic nie umieszczałem, korzystając z rewelacyjnej pogody wybrałem się w góry a tam inwersja na górze ponad 20C a na dole ziąb...
Szukaj
Witam,
Dawno nic nie umieszczałem, korzystając z rewelacyjnej pogody wybrałem się w góry a tam inwersja na górze ponad 20C a na dole ziąb...
Ładne. Tak ciemny kolor śniegu jak rozumiem, to poświata rzucona przez wschodzące/zachodzące słońce?
Fotografuję w myśli wszystko, co widzę- czyli moje amatorskie "arcydzieła"
tak zdjęcie robione ok 16 także słońce już zachodziło, zdjęcie bez jakiejkolwiek korekty poprodukcyjnej - prosto z puszki
Kilka razy wracałem do tej fotografii. Przepadam wręcz za górskimi krajobrazami![]()
Pierwsze co pomyślałem to ciachnąłbym 3cm góry, tak na wysokości chmury po lewej, delikatnie też wydobyłbym cienie ale bez przesady![]()
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Dziękuje fachowcom za opinię, rzeczywiście po ciachnięciu wygląda lepiej.
BEZ OBRÓBKI - prosto z puchy, dziś usłyszałem, że tak się nie da - a jednak można widać powyżej, nic nie poprawiaj, dla mnie OK (tylko ten biały paseczek po obracaniu - ale udaję, że nie widzę)
puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności
Spoko fota tak jak teraz - ladne wspomnienie ostatniego weekendu![]()
Ostatnio edytowane przez krzysztofz24 ; 25-11-2009 o 12:00 Powód: dopisek
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Skontaktuj się z nami