Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Ostatni weekend

Domyślnie Ostatni weekend

Witam,
    Dawno nic nie umieszczałem, korzystając z rewelacyjnej pogody wybrałem się w góry a tam inwersja na górze ponad 20C a na dole ziąb...

Domyślnie

Ładne. Tak ciemny kolor śniegu jak rozumiem, to poświata rzucona przez wschodzące/zachodzące słońce?
    Fotografuję w myśli wszystko, co widzę - czyli moje amatorskie "arcydzieła"

Domyślnie

tak zdjęcie robione ok 16 także słońce już zachodziło, zdjęcie bez jakiejkolwiek korekty poprodukcyjnej - prosto z puszki

Domyślnie

Kilka razy wracałem do tej fotografii. Przepadam wręcz za górskimi krajobrazami
    Pierwsze co pomyślałem to ciachnąłbym 3cm góry, tak na wysokości chmury po lewej, delikatnie też wydobyłbym cienie ale bez przesady
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Kilka razy wracałem do tej fotografii. Przepadam wręcz za górskimi krajobrazami
    Pierwsze co pomyślałem to ciachnąłbym 3cm góry, tak na wysokości chmury po lewej, delikatnie też wydobyłbym cienie ale bez przesady
    Podobnie jak kolega ,ciachnął bym troszku , po za tym swietnie , miodzio

Domyślnie

Dziękuje fachowcom za opinię, rzeczywiście po ciachnięciu wygląda lepiej.

Domyślnie

BEZ OBRÓBKI - prosto z puchy, dziś usłyszałem, że tak się nie da - a jednak można widać powyżej, nic nie poprawiaj, dla mnie OK (tylko ten biały paseczek po obracaniu - ale udaję, że nie widzę)
    puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności

Domyślnie

Spoko fota tak jak teraz - ladne wspomnienie ostatniego weekendu
    Ostatnio edytowane przez krzysztofz24 ; 25-11-2009 o 12:00 Powód: dopisek
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Uprawnienia umieszczania postów