Mam 2 pytania:
1. Ma ktoś in instrukcję do D80 w wersji pdf.?
2 W trybie M ostrośc łapie mmi tylko z prawej strony ( czerwony prostokąt jest zawsze z prawej strony ) jak to zmienic?
Pozdrawiam.
Szukaj
Mam 2 pytania:
1. Ma ktoś in instrukcję do D80 w wersji pdf.?
2 W trybie M ostrośc łapie mmi tylko z prawej strony ( czerwony prostokąt jest zawsze z prawej strony ) jak to zmienic?
Pozdrawiam.
Z tyłu fotkoroba jest taka wajcha, ona zwalnia możliwość ruszania pola AF. Przestawiasz wybierakiem obok (takie kółko) gdzie chcesz, później przestawiasz wajchę i gotowe.
Piotr
Eeee...instrukcje w pdf są na stronie Nikona o ile dobrze pamiętam
Zmień pole AF wybierakiem kierunkowym, jak się nie chce zmienić przesuń przycisk blokady pierwej. To taki suwaczek z podpisem 'L'.
PS
Pzdr dla kolegi z dzielni. Do Oleśnicy z Długołęki jest blisko![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
dzięki wielkie, tylko mam problem z pobranie instrukcji, można z innego servera albo na maila? [email protected]
yyyyy no ja nie mam, znalazlem dzialajacego linka to podalem, sprobuj pozniej, jak Ci teraz nie chce pobraclub moze tutaj
http://instrukcja.pl/i/nikon_d80
Ostatnio edytowane przez hugues ; 24-11-2009 o 21:59
Spróbuj z tego linka
Fotografuję w myśli wszystko, co widzę- czyli moje amatorskie "arcydzieła"
Taki mały OT:
Z tymi instrukcjami do aparatów na stronie nikona nie jest obecnie tak różowo jak było jeszcze rok temu. Obecnie są dostępne tylko do D300 i D300s. Chyba ze jest to powiązane z zarejestrowanym u nich na stronie sprzętem. Tylko, że nie rejestrowałem żadnego z wymienionych body![]()
mylisz się kolego mam zarejestrowanego D300s, D200 i D60 a instrukcje pobrałem do D90, D80, D5000, D3000, D300, D300s, D200, D3, D60, SB 600, SB 800, SB 900
N. D810, D5100, N. 18-70 f3.5-4.5G, 24-70 f2.8, 50 f1.8G, 105 Micro
SB-800, SB-900. Sy. 500mm f6.3,
Jak dawno pobierałeś?
Ja sprawdzałem dzisiaj. Mówię tylko o dslr.
Edit:
A może i są, ale do SB800 wywala komunikat:
Niestety, wersja w wybranym języku jest niedostępna.
Wybierz jedną z następujących opcji…
Ostatnio edytowane przez Kekacz ; 27-11-2009 o 13:59
Skontaktuj się z nami