Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Domyślnie Magiczny Serwisant ;)

Szczepan Kostrzewski
    Fotooptyka - naprawa
    60-241 Poznań
    ul. Kuźnicza 13/8

telefon: 061 862 63 23

Ten Pan jest po prostu genialny, wysłałem mu sigmę z zerwaną taśmą elektroniczną, uszkodzonym pierścieniem AF, wymył, wyczyścił, ustawił odpowiednio parametry obiektywu, AF ostrzy dokładnie w punkt itp itd.. I tego samego tygodnia co wysłałem już ją miałem sprawną w domu. Polecam!
    Nikon D70S + Nikkor 70-300 G + Sigma 24-70 HF + Sunpak 4000AF + Nikkor 18-55 + Sigma 28-200 3,5-5,6 Asph IF D + Jupiter 37A + Carl Zeiss Pancolar Jena DDR MC 50 / 1.8 + HELIOS 44m

Domyślnie

wysyła się obiektyw, i robi wycenę.
    Nikon D70S + Nikkor 70-300 G + Sigma 24-70 HF + Sunpak 4000AF + Nikkor 18-55 + Sigma 28-200 3,5-5,6 Asph IF D + Jupiter 37A + Carl Zeiss Pancolar Jena DDR MC 50 / 1.8 + HELIOS 44m

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nefzz Zobacz posta
    wysyła się obiektyw, i robi wycenę.
    Jaki był koszt naprawy tego obiektywu?

Domyślnie

Dla mnie zawsze magicznym serwisantem jest sklep, w którym kupuje Nie wiem, ale wydaje mi się, że dany sklep powinien zawsze mieć do zaoferowania dobry serwis przy drogim sprzęcie, gdyż to jego obowiązek Jednak w żaden sposób nie kwestionuje skuteczności tego Pana, tylko po co płacić jak czasami możemy mieć coś za darmo.

Oszczędny w słowach Awatar kemot
    Miasto
    Tomaszów Maz.

Domyślnie

"Obrażenia" wskazują na uszkodzenie mechaniczne z winy użytkownika, a wtedy nikt za darmo nam tego nie zrobi i warto mieć takiego magika.
    Polish my lens girl oooahh polish my lens girl ohh-ahh polish my lens ...

Domyślnie

Pan Szczepan to prawdziwa złota rączka ! Za czasów bagnetu A słałem do niego z kilka razy szkiełka, zawsze wracały jak nowe, z dokładnym opisem wykonanych czynności. Ceny? Niskie/ Profesjonalizm wysoki. Ja polecam, tylko proponuję przed każdą wysyłką zadzwonić bo ostatnio ma ogrom pracy.

Domyślnie

Pan Szczepan, to od dawna "firma" z renomą, o której serwis nikona może sobie pomarzyć.
    Kiedyś namiary na tego Pana znalazłem na forum minolty przy okazji jak szukałem dla znajomego miejsca w Poznaniu gdzie można spróbować naprawić obiektyw w tzw beznadziejnym stanie. Facet jest niesamowity pod każdym względem.
    nic...

Domyślnie

i w dodatku Poznań! dzięki za takie info, a nóż widelec (odpukać..)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nefzz Zobacz posta
    Szczepan Kostrzewski
    Fotooptyka - naprawa
    60-241 Poznań
    ul. Kuźnicza 13/8

telefon: 061 862 63 23

Ten Pan jest po prostu genialny, wysłałem mu sigmę z zerwaną taśmą elektroniczną, uszkodzonym pierścieniem AF, wymył, wyczyścił, ustawił odpowiednio parametry obiektywu, AF ostrzy dokładnie w punkt itp itd.. I tego samego tygodnia co wysłałem już ją miałem sprawną w domu. Polecam!
    Ile Ciebie kosztowała ta naprawa?
    D90+GRIP+T.17-50/2.8+Helios 44-2+Nissin Di622+Manfrotto190PROB+141RC
    Moja fotogaleria
    http://www.wicherphoto.republika.pl/ i http://plfoto.com/40831/autor.html

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów