Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Z Lotu Ptaka

Domyślnie

Jedynka tak jak jest. Super.
    Dwójkę bym przycinała by skupienie było na dywanach i dymie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Ja przekornie zapytam tch ktorzy twierdza ze to takie zarabiste jest - Mamy zdjecie krajobrazu zrobione ze tak powiem tradycyjnie, z ziemi. Widoczek jest calkiem, kolrki tez ale mniej wiecej 1/4 zdjecia od prawej zajmuje fragment zdezelowanego samochodu. I czy na taki kadr tez powiecie ze jest przezajebisty, powalajacy czy super? Wydaje mi sie ze wiekszosc zna odpowioedz na tak postawione pytanie. Ale ciekaw jestem czy bedzie obrona Czestochowy
    Bo cos mi sie wydaje ze albo ja jestem nie teges bo nie rozpoznaje na powyzszych owej zajebistosci albo nie rozumiem kryteriow oceny przedstawionych tu kadrow
    Muszę się z tobą zgodzić i nie zgodzić. Co do zgody, to rzeczywiście to skrzydło w takiej formie urokowi temu zdjęciu nie dodaje. Co do niezgody, to zdjęcie bez tego skrzydła byłoby nijakie. Wychodzę z założenia, że jeśli nie mam możliwości pozbyć się niechcianego elementu z kadru to muszę go jakoś ciekawie w komponować w kadr. Tu właśnie tego brakuje. Ja bym pokazał to skrzydło tak, żeby było widać, że jest to skrzydło, a jednocześnie nie odciągało uwagi od tematu.
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Jedynka fajna i z tym samolotem w kadrze jest ok

Domyślnie

Ja przekornie zapytam tch ktorzy twierdza ze to takie zarabiste jest - Mamy zdjecie krajobrazu zrobione ze tak powiem tradycyjnie, z ziemi. Widoczek jest calkiem, kolrki tez ale mniej wiecej 1/4 zdjecia od prawej zajmuje fragment zdezelowanego samochodu. I czy na taki kadr tez powiecie ze jest przezajebisty, powalajacy czy super? Wydaje mi sie ze wiekszosc zna odpowioedz na tak postawione pytanie. Ale ciekaw jestem czy bedzie obrona Czestochowy
    Bo cos mi sie wydaje ze albo ja jestem nie teges bo nie rozpoznaje na powyzszych owej zajebistosci albo nie rozumiem kryteriow oceny przedstawionych tu kadrow
    Masz rację. Ja przedstawiłem swoją wizję w pierwszym poście. Mi do ochów i achów nad tym zdjęciem jeszcze daleko
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

ja jestem nie teges bo nie rozpoznaje na powyzszych owej zajebistosci albo nie rozumiem kryteriow oceny przedstawionych tu kadrow
    Zgadzam się z Tobą w 100 procentach... Co tam w 200...

Domyślnie

Jest oki, ale szalu nie ma. Jakos lepsze rzeczy sie widzi podczas lotu ....... .

Oszczędny w słowach
    Miasto
    wielkopolskie

Domyślnie

1ka swietna )
    NIKON D

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów