Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Znowu Ania

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

W jakiej to kategorii??? Lalki barbie? Kolor skóry nie wiadomo z jakiej szerokości geograficznej
    Tak zgadza się jest to portret lalki barbie, jak napisałem we wstępie obróbka eksperymentalna.

prawe zdjecie jest sztywne i znacznie gorsze od lewego. Dwa razem psuja efekt.
    Chyba macie racje ,że to po prawej troszkę na siłę tam wsadziłem i psuje efekt.

Dzięki wszystkim za komentarze!!
    ......uczeń praktyki. D80.

Domyślnie

Nie chce mi się wnikać w szczegóły, ale ogólnie to mi się bardzo podoba.

Domyślnie

getos dzięki.

Nie chce mi się wnikać w szczegóły, ale ogólnie to mi się bardzo podoba.
    Cóż za dyplomatyczna wypowiedz, a ja poproszę o szczegóły, po to tu jestem żeby poznać wasze opinie i się uczyć.
    ......uczeń praktyki. D80.

Domyślnie

Obróbka super!

Pozdrawiam.
    Nikon System

Domyślnie

lubie takei kolorki, modelka tez fajna - całość bardzo dobra

Domyślnie

Podoba mi się poza obróbką oczu.Są za wyraźne,powinny się trochę bardziej komponować z całością.
    D300

Domyślnie

Podoba się to z lewej. Paznokcie trochę za bardzo walą po oczach i niepotrzebnie odciągają uwagę od twarzy. Na prawym za duże przepały na twarzy, i jedno oko większe od drugiego. Modelkę masz bardzo ładną
    nosce te ipsum

Domyślnie

a ja należę do tych którym się podoba, przejechane ale o to przecież chodziło, ktoś Ci pisze że odjechane i na nie, ale to takie miało być i buja się fajnie, pzdr
    ..Nikon...

Domyślnie

a mi w obróbce nie podoba się to ze cała fotka jest jakby zamglona z niskim kontrastem a twarz i dłonie wyłania się ztej mgły, wyrażna(e), zbyt nasycona(e) przez co sa nienaturalne, przekombinowane odciągające wzrok od całości....
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów