Szukaj
To chyba pytanie retoryczne..Co sądzicie??Super foto. Rybnik pozdrawia Rybnik.
DziękiTo chyba pytanie retoryczne.. Super foto.
Nasi tu byliRybnik pozdrawia Rybnik..
......uczeń praktyki. D80.
Nikon D60 | N18-55 VR | N 50/1.8 | SB-800 | Lowepro itp...
www.photoblog.pl/bartosh162
W jakiej to kategorii??? Lalki barbie? Kolor skóry nie wiadomo z jakiej szerokości geograficznej, paznokcie walą po oczach saturacją... Modelka super, go, podejsćie... Ale finał na NIE...
A moje zdanie jest gdzieś pośrodku. Bo niby piękna dziewczyna, ładne pozy i kompozycje. Czyli same zdjęcia na tak. Czyli w tym jestem z NBA na jednej fali.
Co do obróbki natomiast to sam nie wiem. Jedni się zachwycają, jedni krytykują. A ja nie wiem.
Ani w te ani we wte dla mnie. Obróbka jak obróbka. Można tak, można inaczej, photoshop ma mnóstwo możliwości. Moża policzki zamalować na bordowo w zielone kropki, można zrobić crossa skrzyżowanego z jakimś innym posteryzowaniem, a co wyjdzie to wyjdzie. Zawsze inaczej niż takie poprawne z puszki. Coś się dzieje, nie jest nudno.
A czy się podoba czy nie, to już inna gadka...
Zdecydowanie jako singielek zdjecia z lewej, prawa strona kompletnie burzy przyjemnosc z ogladania, sorry takie odczucie.jedyne co mi sie nie podoba na jednym i drugim to ta jasna winieta.
prawe zdjecie jest sztywne i znacznie gorsze od lewego. Dwa razem psuja efekt.
d700 d300s d70 1755 1870 50 55micro 85 70200 200500 tc17 f90 f301 | quantumm move + pulse pro + generator Fomei panther pro 1500
Skontaktuj się z nami