super foty
Szukaj
Jako perkusista nalegam o fotografie z wyraznie widocznym perkusista! na pierwszym planie oczywiśnie
A ogolnie set bardzo mi sie podobatylko ten pałker...
![]()
2 puszki z prądem, 2 szkLanki pieprzu, 1 słoik kurzu i 1 błyskotka.
świetna robota. Dużo emocji. GRATULUJĘ
Ps. I co ciekawe dwóch fotografów, to samo miejsce a całkiem inne fotografie![]()
Dzem jak to Dzem.... Jezdze z chlopcami juz kilka lat, i zawsze zastanawialem sie czy to tylko moje spostrzezenie - na koncertach tej kapeli zawsze brakuje swiatla. Za to obarczam brak w naszej druzynie osoby ktora wiedzialaby jak poswiecic na scene) Stad zwykle swiatlo pada na Maćka czy Janusza, a wysunieci najdalej Adam i Jurek dostaja skąpe swiatlo, chyba , ze przy solówkach.
Co do Zbyszka - moge tutaj usrpawiedliwic, ze zagracenie sceny jak czesto jej wielkosc nie pomaga zbytnio na dostanie sie do Zbigiego, do tego nieliczni fotografowie moga lazic na tylnie partie sceny zeby udalo sie go dobrze uchwycic. Z przodu zwykle blokuje go Maciek.
Kilkukrotnie sugerowalem aby Zbyszka dawac na podescie co podniosloby go troche w gore, ale z tym wiaze sie tez inne problemy.
Secik ladny, przymykam oko na ciemne fotki bo sam wiem jak to sie robi na ich koncertach. Dla tych co beda mieli okazje focic mala podpowiedz ... Czesto jest tak ze w solówkach granych przez Adasia oswietlany jest Jurek i odwrotnieNIe wiem z czego to wynika ale, wiele wiele razy sam Jurek mowil mi tak sie dzieje.
Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
Nikon 1800 (s)
Skontaktuj się z nami