Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Jabłoń...

Domyślnie

Chciałbym już umieć tyle co Ty "nowicjuszu"
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Na zakończenie mały eksperyment

Domyślnie

Wiesz co Ci napisze? Bierz na spokoj. Wyjdz juz z tego sadu. Eksperyment jak najbardziej ok. Dobrze, ze pokazujesz. Czyli odwaznie i slusznie.
    Jednak moim zdaniem to sie nadaje jedynie na reklame niestrawiennych sokow jablkowych.
    Umowmy sie tak.: Ja sie ucze i Ty sie uczysz. Proponuje dla wspolnej nauki wymyslic jakis temat. Potem pojsc w plener i go zrealizowac. Zaproponuj cos!
    Ty w polsce a ja w irlandii. Pojdziemy w plener i za pomoca jednej fotki stworzmy opowiesc o tym wymyslonym temacie. Cokolwiek. Ławka, stara lodowka, kupa smieci, strumyk, zagubiona damska torebka. Cokolwiek.
    Przedstawimy to pozniej naszym nikonowcom i zaczekamy na komentarze
    To nielatwe jak sie domyslasz. Ale sprobujmy. Oki?

Domyślnie

zaglądam tu już kolejny raz i jest bardzo ładnie.pozdrawiam

Domyślnie

Biorę bonusik. Pozostałe za wąsko. Wiem, że nie było innej możliwości,
    ale dusza płacze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Wiesz co Ci napisze? Bierz na spokoj. Wyjdz juz z tego sadu. Eksperyment jak najbardziej ok. Dobrze, ze pokazujesz. Czyli odwaznie i slusznie.
    Jednak moim zdaniem to sie nadaje jedynie na reklame niestrawiennych sokow jablkowych.
    Umowmy sie tak.: Ja sie ucze i Ty sie uczysz. Proponuje dla wspolnej nauki wymyslic jakis temat. Potem pojsc w plener i go zrealizowac. Zaproponuj cos!
    Ty w polsce a ja w irlandii. Pojdziemy w plener i za pomoca jednej fotki stworzmy opowiesc o tym wymyslonym temacie. Cokolwiek. Ławka, stara lodowka, kupa smieci, strumyk, zagubiona damska torebka. Cokolwiek.
    Przedstawimy to pozniej naszym nikonowcom i zaczekamy na komentarze
    To nielatwe jak sie domyslasz. Ale sprobujmy. Oki?
    Bardzo chętnie spróbuję tylko u mnie kiepsko z wolnym czasem (dwa małe szkraby) pomyślę i dam znać na priv, chyba, że Tobie coś wpadnie do głowy pierwszemu. To brzmi jak wezwanie na pojedynek podniosłem rękawice

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów