Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Jabłoń...

Domyślnie Jabłoń...

Witam, oto kadry, które wypatrzyłem w ostatni weekend, bardzo jestem ciekaw co do nich Waszych opinii

1.

2.

Bonus

Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Kolorki słuszne, ale kadrowo mz nie najlepiej....ciasno chyba jest
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Zaintrygowały mnie, czerwone jabłka na drzewie już bez liści, żałuje, że nie stało gdzieś w odosobnieniu ale próbowałem coś uchwycić.... a czy się udało to już wasza opinia....

Domyślnie

mnie się tam bonusik podoba

woda
    Gość

Domyślnie

1 mi sie podoba. Za kolory i wrazenie, ze jablka naraz na glowe spadna.

Domyślnie

Teraz tak patrzę i się zastanawiam, czy dwa pierwsze nie są zbyt jasne?

Domyślnie

Artur. Jest dobrze
    Przyznam jednak, ze tylko bonusik gada i pokazuje o czym jest. Tylko wiecej ostrosci pod bohaterami fotografii. Choc nie konieczne.

Jeden jest z cala pewnoscia zbyt ciasny i wyglada jak kawalek wycietej porcji doskonalego tortu.
    Dwojka ma b. dobry dol kadru. Taki wieloplanowy. Wyzej juz balagan i ciasno.

Nie chce sie wymadrzac. Uwazam, ze generalnie jest dobrze. Szukales tematu i znalazles.
    Zaakcentuj tylko bardziej to, co chcesz nam pokazac. Mam na mysli w tym przypadku kompozycje kadru.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Artur. Jest dobrze
    Przyznam jednak, ze tylko bonusik gada i pokazuje o czym jest. Tylko wiecej ostrosci pod bohaterami fotografii. Choc nie konieczne.

Jeden jest z cala pewnoscia zbyt ciasny i wyglada jak kawalek wycietej porcji doskonalego tortu.
    Dwojka ma b. dobry dol kadru. Taki wieloplanowy. Wyzej juz balagan i ciasno.

Nie chce sie wymadrzac. Uwazam, ze generalnie jest dobrze. Szukales tematu i znalazles.
    Zaakcentuj tylko bardziej to, co chcesz nam pokazac. Mam na mysli w tym przypadku kompozycje kadru.
    Dziękuję za konstruktywną opinię. Jak już wyżej pisałem szkoda, że ta jabłoń, która miała jedyna jabłka była nieciekawie usytułowana, szukałem innej kompozycji kadru, ale nic nie podchodziło jedynie z tej strony moim zdaniem było najlepiej....

Domyślnie

bardzo ladnie kolorystycznie , bonusik na plus , 1,2 jak dla mnie za wasko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ART69 Zobacz posta
    Dziękuję za konstruktywną opinię. Jak już wyżej pisałem szkoda, że ta jabłoń, która miała jedyna jabłka była nieciekawie usytułowana, szukałem innej kompozycji kadru, ale nic nie podchodziło jedynie z tej strony moim zdaniem było najlepiej....
    Mnie tak do konca nie sluchaj. Ja nowicjusz! Nastepnym razem odloz aparat. Przyloz dlonie do czaszki i kadruj. Tak dlugo az Ci sie cos spodoba. Maluj obraz w wyobrazni. Niech to bedzie chocby krowie gowno. Maluj i marz o fotografii doskonalej.
    Sorry kolezanki i koledzy za krowie gowno

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów