Szukaj
Bonusa szukałem 3 razy i nigdy go nie znalazłem. Najbardziej zastanawia mnie fakt, że w większości przypadków prędkość na tych ścieżkach ograniczona jest do 100 km/h.
Co do zdjęć to tylko BW mi się nie podoba. Kadr taki dziwny, za dużo dołu choć i ma to swój urok no i zbyt centralnie.
Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo
Jeżeli mógłby sobie wybrać z tych zdjęć to dwójeczka jest piękna i bonusik, piękne kolory i bardzo fajnie skomponowane kadry![]()
Również wybieram dwójeczkę
de czysta's + 10-210
Paweł Karski - fotografia fotoblog
2 i bonus....super !![]()
D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5
Irlandia potrafi być malownicza! Podoba mi sie...
Samsung GX-1S|D300|SB-800|YH-324 + 327RC2|MeiKe MK-D300|Kata 3N1-30
Przygotuje 1-ke w szerszym kadrze i kolorze i pokaze. Szkoda, ze nie czuc na fotkach tego co pisze All. 100/h i zakret 180 stopni. Czesto miesci sie tylko jedno auto badz dwa rowery![]()
All nie moge zlokalizowac na mapie bonusa. Gdzies na przeciwko Greet Blasket Island. Trudno tam trafic. Po prostu wiem. Dingle oczywiscie.
Dzieki za komentarze.
A mnie się wydaje, że wszystkie te kadry są bardzo dobre, mogłeś je wrzucać po koleiNaj BW i dwójeczka
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
A mnie się podoba trójka,moim zdaniem bardzo fajny kadr i dobrze zrobiona.
Dwójka,u mnie ,ma stanowczo zbyt dużo żółtego..
Pozdrawiam
Andrzej.
Mnie urzekla 1 - mz to swietne zdjecie, w bardzo dobrej konwersji.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Skontaktuj się z nami