Jak każdy to i jawrzucam fotkę zrobioną wczoraj, w trakcie choroby która mnie mocno osłabia, komentarze mile widziane droga Nikonowska Rodzino
Szukaj
Jak każdy to i jawrzucam fotkę zrobioną wczoraj, w trakcie choroby która mnie mocno osłabia, komentarze mile widziane droga Nikonowska Rodzino
..Nikon...
Świetna kolorystyka zdjęcia, fajnie wystylizowana modelka, tylko... kadr mi nie leży. Tzn. za dużo jest pustej przestrzeni w górnej części zdjęcia i być może lepiej byłoby jakby przy takim kadrze modelka spojrzała w obiektyw.
Ale na pewno masz inne z tej sesji, więc wrzucaj śmiało![]()
jak wyzej...tylko do kadru mozna sie troszke przyczepic...reszta swietna
długo myślałem nad tym kadrem przy robieniu tej fotki, zdecydowałem się na coś takiego, chciałem pokazać mroczne schody, klatkę, a modelka zdaje się na kogoś czekać, taka miała być interpretacja, no cóż, dzięki za komenty
..Nikon...
Specjalnie dla prz3mo modelka patrzy prosto w jego oczy i kadr jest inny, bez góry, dobra to drugie i już ostatnie, jeszcze raz dzięki i pzdr
..Nikon...
Piękne foty, super kolory i modelka. Nie ma się co tłumaczyć ze sposobu kadrowania... To są Twoje pomysły i Twoje spojrzenie...
Wg mnie genialne tyle ze ja sie za bardzo nie znam:P
nie jestem z nikonowskiej rodziny ale się wypowiem jeśli pozwolisz
ogolnie oba mi sie podobaja 2 zdecydowanie lepsza bo jak na 1 popatrzylem to aż się biurka złapałem w strachu ze cos zaraz spadnie albo modelka ze zdjęcia albo ja
Ogolnie bardzo na plus
Pozdrawiam
bardzo sie podoba. prosze o wiecej zdjec z udzialem tej modelki![]()
Skontaktuj się z nami