pojawiła się w sprzedaży i to w całkiem dobrej cenie, czy ktoś już może miał ja podpiętą najlepiej do D80, jesli tak to czy mógłbym prosić o opinię, ewentualnie jakieś sample
Szukaj
pojawiła się w sprzedaży i to w całkiem dobrej cenie, czy ktoś już może miał ja podpiętą najlepiej do D80, jesli tak to czy mógłbym prosić o opinię, ewentualnie jakieś sample
pozdrawiam Piotr
Witam.
W rękach nie miałem, ale znalazłem to
http://matthewsaville.smugmug.com/gallery/1998578
)) ... być może ten obiektyw znajdzie się na mojej liście zakupów, zamiast S 70 2.8 lub drugiej cyfry.
Pozdrawiam
Grzegorz
super się zapowiada.. Już się zdecydowałem na to szkło, także tym bardziej mnie to cieszy(tylko muszę czekać, bo z mocowaniem nikona jeszcze nie mają tam gdzie kupuję...)
a jaka to jest ta dobra cena?
bo poluje na jakies 70-210, a moze w zamian zaczne na to![]()
Czy ktoś z forumowiczów ma już szkiełko wymienione w tytule? Jakie wrażenia z użytkowania? Może ktoś ma możliwość wkleić kilka sampli. Albo napisać o swoich wrażeniach z pracy z tym obiektywem. Jak wypada w porownaniu do Sigmy 70-200 2.8 HSM? Czy jest sens kupowac tą dłuższą,bo cena jakoś podobna chyba. I dalej: Ta dluższa sigma jest dłuższa o 75 mm (dla pełnej klatki), wiec czy brak stabilizacji podobnej do VR Nikonowskiego bardzo przeszkadza? Jako oceniacie te szkła?
Pozdrawiam Wszystkich
Skontaktuj się z nami