Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Własne studio

Domyślnie

Czyli proponujecie autopole, bo jak mówiłem u mnie o suficie niema mowy - po prostu mam pochyły dach

Może jakieś propozycje aukcji z allegro?
    Mowa o autopolu, światłach (stojakach)

Domyślnie

Ja statywy plus skaldana rura plus torba na to
    mam z allegro, kiedys potrzebowalem na szybko to kupilem najtansze
    spokojnie daje rade przy tlach papierowych 2,75 11m
    co do autopola to uzywam (nie swoje) manfrotto - jest ok ale cenowo to chyba troche drogo (nie za bardzo sie orientuje)

Domyślnie

Autopole polega na "doczepieniu" do ściany, prawda?
    Tylko nie wiem jak to działa...

Tutaj miejsce przed uprzątnięciem... czyli zobrazowanie trójkąta prostokątnego (Proszę nic nie mówić o syfie, jaki się tam znajduje... po prostu strych to strych, gdzie się wrzuca wszystko... - uprzątnę tam gruntowanie tylko muszę wiedzieć, czy robić to studio...)

+ dodatkowo przydałoby się tam ocieplić, czyli dochodzi do tego styropian + sklejka - może oprócz miejsca, gdzie miałoby się znajdować tło... - po prostu zostawiłbym "wklęsłe"...

No i właśnie na tym polega mój problem.

Teraz proste i krótkie pytanie:
    Czy robić to "studio", czy też nie?

ODP: TAK/NIE?
    Ostatnio edytowane przez Beneq ; 24-11-2009 o 17:35

Domyślnie

Niestety tez tak sadzę. Nie masz gdzie odstawic lamp, nisko itd.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

po obejrzeniu fotek musze poprzec przedpiszacych
    za nisko

Domyślnie

Dlatego też tak sądziłem... jutro postaram się zajrzeć w moje drugie miejsce na strychu, czyli drugie poddasze, na pewno jest tam mniejszy spadek.

Domyślnie

szkoda kasy

Domyślnie

Rzeczywiście masz niemały orzech do zgryzienia, ponadto nie masz za dużo kasy do rozdysponowania. Jednak dla chcącego nie ma nic trudnego. Jeśli chodzi o akcesoria do aparatu radze zajrzeć na 3kropki.pl gdyż na pewno znajdziesz rzeczy tańsze niż normalnie. I powodzenia życzę w dalszych remontach

Domyślnie

Ja jednak uwazam ze nawet dla chcacego to nie ma szans na zorganizowanie studia w tym miejscu (ze zdjec)

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów