Czyli proponujecie autopole, bo jak mówiłem u mnie o suficie niema mowy - po prostu mam pochyły dach
Może jakieś propozycje aukcji z allegro?
Mowa o autopolu, światłach (stojakach)
Szukaj
Czyli proponujecie autopole, bo jak mówiłem u mnie o suficie niema mowy - po prostu mam pochyły dach
Może jakieś propozycje aukcji z allegro?
Mowa o autopolu, światłach (stojakach)
Ja statywy plus skaldana rura plus torba na to
mam z allegro, kiedys potrzebowalem na szybko to kupilem najtansze
spokojnie daje rade przy tlach papierowych 2,75 11m
co do autopola to uzywam (nie swoje) manfrotto - jest ok ale cenowo to chyba troche drogo (nie za bardzo sie orientuje)
Autopole polega na "doczepieniu" do ściany, prawda?
Tylko nie wiem jak to działa...
Tutaj miejsce przed uprzątnięciem... czyli zobrazowanie trójkąta prostokątnego(Proszę nic nie mówić o syfie, jaki się tam znajduje... po prostu strych to strych, gdzie się wrzuca wszystko... - uprzątnę tam gruntowanie tylko muszę wiedzieć, czy robić to studio...)
+ dodatkowo przydałoby się tam ocieplić, czyli dochodzi do tego styropian + sklejka - może oprócz miejsca, gdzie miałoby się znajdować tło... - po prostu zostawiłbym "wklęsłe"...
No i właśnie na tym polega mój problem.
Teraz proste i krótkie pytanie:
Czy robić to "studio", czy też nie?
ODP: TAK/NIE?
Ostatnio edytowane przez Beneq ; 24-11-2009 o 17:35
szkoda Twojego zachodu.
Niestety tez tak sadzę. Nie masz gdzie odstawic lamp, nisko itd.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
po obejrzeniu fotek musze poprzec przedpiszacych
za nisko
Dlatego też tak sądziłem... jutro postaram się zajrzeć w moje drugie miejsce na strychu, czyli drugie poddasze, na pewno jest tam mniejszy spadek.
szkoda kasy
Rzeczywiście masz niemały orzech do zgryzienia, ponadto nie masz za dużo kasy do rozdysponowania. Jednak dla chcącego nie ma nic trudnego. Jeśli chodzi o akcesoria do aparatu radze zajrzeć na 3kropki.pl gdyż na pewno znajdziesz rzeczy tańsze niż normalnie. I powodzenia życzę w dalszych remontach![]()
Ja jednak uwazam ze nawet dla chcacego to nie ma szans na zorganizowanie studia w tym miejscu (ze zdjec)
Skontaktuj się z nami