Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Daria, czyli późna jesień.

Czekam na rady, wskazówki i opinie. Darię poznaliście już w tym ( http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=120122 ) wątku jak widać działamy dalej

Domyślnie

1,4,5 - przepiękne prace, nic im nie brakuje

a reszta ma cienie, szkoda, że nie zapanowałaś nad nimi, co nie zmienia faktu, że w rachunku ogólnym to Ty jesteś bdb!
    Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.

Domyślnie

3,4 i 5 - najs

ps. Wydaje mi się, czy zapanowała "moda" na pewien styl obróbki

Domyślnie

Dzieki. racja - nie radze sobie jeszcze najlepiej w sloncu - i widac to po cieniach.. blende mialam, ale nie bylo nikogo kto by ja potrzymal.. troche kombinowalam opierajac ja o statyw itp.. ale za duzo zachodu
    co do obrobki - to przyznam szczerze ze nie jestem jakas szczegolna fanka takiego zbijania kontrastu, ale jeszcze przed zdjeciami - taka mialam wizje - i po prostu musialam ja wprowadzicw zycie zdjec jeszcze troche czeka na obrobke, moze wtedy pojdew innym kierunku

Domyślnie

no wiesz, jakbyś kiedyś potrzebowała asysty to pisz w imię zdjęć zawsze pomogę, postać lubię
    Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.

Domyślnie

Zdjęcia bardzo straciły po takim wyborze obróbki, przy fajnych kadrach. Spróbuj to nam pokazać w super dobrze dobranym nasyceniu i kontraście. MZ będzie super!
    Artur_Romankiewicz F80+D200+M645Pro+EIZO L778

Domyślnie

mi też nie leży to zamgławienie
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Nie wiem, mi to zbicie kontrastu w tym przypadku pasowało. Dorzucam kilka fotek w powiedzmy standardowej obróbce...

Domyślnie

fajne kadry nie ma co ale chyba ciut za dużo tej "mgły"
    charakteryzacja kosa

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów