Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Marta

Domyślnie Marta

Mały test przed poniedziałkową sesją:

Swoją drogą chciałbym wszystkich powitać Fotografią interesuje się jakoś od roku czasu

Oszczędny w słowach Awatar venomer
    Miasto
    Bydgoszcz/Warszawa/Gdańsk

Domyślnie

Kontrasty ble, skóra na dwójce ble!
    Podpis niezgodny z regulaminem - komercja

Domyślnie

Atelier nie udało mi się załatwić jednak mam coś z testów nowego szkiełka plenerowo...

Domyślnie

ostatnie dwa bardzo fajne...
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

studyjne na nie ze względu na zestresowanie i przez to sztuczne pozy modelki (o oświetleniu które mi się nie podoba - to już inna sprawa) dla mnie tylko cz-b pod warunkiem podkadrowania dołu czyli podpis z ty czarnym czymś pod kurtką
    puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności

Domyślnie

studyjne na moje ni składu ni ładu, źle wykorzystane światło, wkurza niemiłosiernie źle zastosowane ustawienie lamp a co za tym idzie cieniowanie na modelce. Co do dwóch kolejnych to kolorystycznie dwójka ok, jedynka po poprawieniu kadru też będzie git. Denerwuje nieład na głowie modelki, włosy pałętające się wszędzie gdzie nie trzeba. No i tutaj już wtedy bardziej portret niż fashion
    Zwyczajny jak kiełbasa.

Domyślnie

Trzeba mi mocnego treningu w studio jednak... :/ Może ktoś pokazać swoje 'prze kadrowanie' tej fotki BW?

Wrzucę jeszcze jedno zdjęcie z pleneru w takim bądź razie

4. od razu bez bicia - trochę ostrość mi uciekła stąd dziwne wyostrzenie na oczach

Domyślnie

mi się najbardziej z tych czterech podoba dwójeczka
    Practica LB2 + PORST 50/1.7
    Fuji XT-1 + 16-50/3.5-5.6

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agatatoja Zobacz posta
    ostatnie najlepsze
    Nic dodać, nic ująć.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów