Szukaj
jak dla mnie to przede wszystkim rispekt, że tyle wytrzymaliście oboje w tej pizdziawce
co do zdjęć, dla mnie klasa.
jedyne czego można się maniakalnie uprzeć to na 1-dynce oczy prawie czarne![]()
Świetne zdjęcia i Piękna modelka![]()
2 bardzo mi pasuje, może dzięki temu spojrzeniuNa 1 faktycznie modelka wygląda na zmarzniętą ,te skulone ramiona... Jednak podobają mi się obydwie fotografie.
Zaczerwieniony nosek zdradza faktycznie bardzo niską temperaturę. Zdjęcia ładne, szczególnie jedynka przypadła mi do gustu.
D90
kurcze, teraz dopiero zobaczyłem, że na dwójce zapomniałem "wyszopować" tego czerwonego noska
hmm... mam w pamięci temat, gdzie zdania na temat "wyciągania oczu" były podzielone. Jednym się to podoba, inny niekoniecznieTu postanowiłem zostawić i nie kombinować, ale może rzeczywiście lekko można było "wyciągnąć"
![]()
Bardzo dobre,wszystko mi pasuje od kadrów po obróbkę.Zdjęć mogłoby być więcej,liczę na następne.
D300
właśnie chcemy więcej![]()
hehheeheh...
Akurat Ty doskonale wiesz jak wyglądała sesja, by pilnowałeś modelkiZimno, sto pomysłów na minutę jeśli chodzi o miejscówki... I nie do końca wyszło jak wyjść powinno
Tak więc zdjęć więcej jest, ale czy dobrych... Zobaczę... może coś jeszcze wrzucę... ale te dwa są moim zdaniem zdecydowanie najlepsze.
Następnym razem zdecydowanie trzeba działać wolniej i wcześniej mieć określoną jedną, konkretną miejscówkę![]()
Jak zwykle świetne zdjęcia. Jeżeli już ktoś kazałby mi wybierać lepsze, to wybrałbym pierwsze. Pozdr.
Skontaktuj się z nami