Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Pamiatka ze spaceru

Jakis czas temu, podczas spaceru w lesie znalazlem dwa przywiazane do drzewa psy. Byly wycieńczone, a w dodatku jeden z nich mial zmiazdzona lape. Chyba nie musze mowic, ze nie zostawilem ich tam...

1 Gdy je znalazlem, nie wygladaly tak dobrze..

2. pies jest u mnie trzeci miesiac, a nadal mi nie ufa i latwiej podejsc do sarny w lesie, niz do niej. Ciekawe, o czym mysli...

3. Mimo usilnych staran i walizki pieniedzy nie udalo sie uratowac lapy. Znajda otrzymal nowe imie: "kadlub". Ten psiak dla odmiany jest mega pieszczochem i garnie sie do ludzi. Nie da sie chodzic po ogrodzie, bo od razu przybiega i skacze na czlowieka proszac o glaskanie.

4. Ale w oczach pozostal mu smutek..

Nie wiem, jak u was beda wygladaly zdjecia, bo mam sytuacje awaryjna i podpiety stary wypalony monitor w rozmiarze 14 cali
    Nikon d700 N d90 Nikkor 18-55VR Nikkor 70-300VR sb900 T 28-75/2.8 S150-500hsm.Ogrom zapalu,umiejetnosci mniej
    www.zbokunabok.flog.pl

Domyślnie

Masz u mnie WIELKI SZACUNEK, za to, jak postąpiłeś!!! Że też świat nosi takiego sk......... ktory tak potraktował te psiaki!!! Sam swymi ręcami bym go przywiązał do takiego drzewa, i niech bydle (sorki -bydleta moga sie poczuć urażone) zdycha!!!

Zdjecia u mnie wyglądają OK, na 2 w tych oczach widac smutek i cała przeszłosc psiaczka. Aż mnie sie w oku łza zakręciła.
    D90/grip|D50|T17-50/2.8|N35/1.8|N50/1.8|18-55VR|SB-900|Nissin Di866|

Domyślnie

Zdjęcia raczej pamiątkowe, ale prawdziwy szacunek za postawę.
    Współczesne, megawypasione materialnie PSEUDO-HOMO-SAPIENS to niestety bestie bez sumienia.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Chyba większość ludzi na moim miejscu nie przeszłaby obojętnie obok dwóch przywiązanych na drucie i wycieńczonych psiaków. Bardzo długo w pamięci miałbym ten obrazek, gdybym je tam zostawił. Fakt, pieniądze odłożone na sb900 i 50/1.8 poszły na leczenie i operacje, ale mówi się "trudno" i żyje dalej... Kasa rzecz nabyta, a psiaki miałyby straszna śmierć... Dzwoniłem po schroniskach i zawsze słyszałem, ze nie ma miejsc, żebym wezwał weterynarza, to uśpi i takie tam mało ciekawe rady. Zrobiłem inaczej i mam 2 psy, z czego jednego tak oddanego, ze brak slow. Przepraszam za OT.
    Zwierze to nie zabawka, która można wyrzucić w kąt. Niestety wiele osób o tym zapomina... Zobaczycie, co się będzie działo, jak zaczną się wyjazdy wakacyjne...
    Nikon d700 N d90 Nikkor 18-55VR Nikkor 70-300VR sb900 T 28-75/2.8 S150-500hsm.Ogrom zapalu,umiejetnosci mniej
    www.zbokunabok.flog.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotrek_K Zobacz posta
    pieniądze odłożone na sb900 i 50/1.8 poszły na leczenie i operacje, ale mówi się "trudno" i żyje dalej... Kasa rzecz nabyta
    Wierz mi, zwróci Ci się to stokrotnie. Niekoniecznie w pieniądzach.
    Pies też człowiek.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Za kolegami, cieszę się że są jeszcze ludzie którym los zwierząt nie jest obojętny. Naprawdę WIELKI szacunek dla Ciebie.

Domyślnie

Świetne, a czwóreczka to już w ogóle świetna. Też kocham psy (mój Dyzio jest ze schroniska) i uważam, że zrobiłeś świetną rzecz!

A ludzie to najgorsze ze stworzeń
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Wielki szacunek. I uznanie. A zdjęcia fajne

Domyślnie

Za Ekonet, zwróci Ci się to stokrotnie. Może nie w pieniądzach, ale w zdrowiu i szczęściu w życiu. Wielki szacunek dla wielkiego czołowieka.

Zdjęcia plust tekst dają wspaniały klimat. Gratki

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów