Szukaj
Faktycznie Artur, ciężki temat wziąłeś na warsztat. Te głębokie cienie.
Ale jak widać można. Wszystkie próby udane (chociaż każda inna).
Pozdrawiam.
może troche odbiegnę od głównego tematubyłem kiedyś w Brodnicy, jakies 13 lat temu
(festiwal bluesowo - reagowy 3 dniowy) i właśnie nad drwęcą facet miał przy domu plantacje konopii indyjskich
był to dom niedaleko takiego małego łukowego mostku
tylko trzeba było iść wzdłuż linii brzegowej. Może wiesz gdzie to jest i strzelisz jakies foty jak tam to dzisiaj wygląda?
By nie był kompletny OT to poprawki faktycznie lepsze niż oryginal.
pozdrowka
Zastanawia mnie czasami, dlaczego ludzie wolą spedzać kilka, kilknaście godzin przy kompie, obrabiając słabe fotki, zamias wziąć swoje 4 litery i ruszyć w plener. W tym czasie można strzelić wiele ciekawych kadrów, poszlifować warsztat. Jeżeli fotka jest słaba technicznie, kadr taki sobie i nie wiążą mnie z tym zdjęciem jakieś więzy emocjonalne, to sobie poprostu odpuszczam. Wielu z nas ma na koncie tysiące, dziesiątki tysięcy ujęć i jeszcze wiele przed nami. Osobiście wolę wolny czas (którego mam niewiele) spędzać z aparatem w dłoni, zamiast myszką czy piórem.
Aparat, dwie stałki i lampa.
Wątek liczy już 28 wpisów i do tej pory NIKT nie pomógł koledze robić lepszych zdjęć. Widze tylko wpisy, jak lepiej obrobić słabe foto.
Kolegę Artura znam osobiście, dla tego zabieram głos w tym wątku.
Nie zajmuję sie krajobrazem, nie czuję tego tematu, dlatego nie dam mu odpowiednich rad, czekałem, aż ktoś wypowie się na temat techniki wykonania zdjęcia, udzieli kilku rad.
Aparat, dwie stałki i lampa.
Skontaktuj się z nami