Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Firefox?!

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Ok moze sie nie znam... Ale to wyglada tak jakby wszystko co odstaje od pewnego kanonu - ciasne kadry, ciecie w kwadrat, nie przechodzily na tym forum... Mysle ze kadrowanie to juz sprawa stylu i pomyslu fotografa hm? Nie wydaje mi sie zeby byl niepoprawny... Inny ok. Wg mnie gdybym obcial wszystko z gory zdjecie byloby poprostu nudne... Ale coz to tylko moja opinia... Co do reszty uwag, wielki respekt, przyznam ze sam nie dojrzalem sie tej nieostrosci, rowniez z tym cieniem zgadzam sie w 100%

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez casanova Zobacz posta
    Ok moze sie nie znam... Ale to wyglada tak jakby wszystko co odstaje od pewnego kanonu - ciasne kadry, ciecie w kwadrat, nie przechodzily na tym forum... Mysle ze kadrowanie to juz sprawa stylu i pomyslu fotografa hm? Nie wydaje mi sie zeby byl niepoprawny... Inny ok.
    Myślę że jak byś był już na tyle znany i doceniony w tej dziedzinie to pewnie byś pokazał jakiegoś knota ale podpisał byś swoim nazwiskiem i by wszyscy byli w większy lub mniejszy sposób zachwyceni. Może dobrze że masz swoje zdanie ale my wyrażamy swoją opinię i jak narazie większość z nas stwierdziła coś innego co nie znaczy że mamy rację...
    Nikon D40 | N18-55 VR | YN460-II | I JESZCZE ROWER |

Uprawnienia umieszczania postów