Schodki zrobil niestety serwer bo lekko zmniejszyl fotki, wzgledem tego co wyszlo z Lightrooma.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Szukaj
Schodki zrobil niestety serwer bo lekko zmniejszyl fotki, wzgledem tego co wyszlo z Lightrooma.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Nikon D70s + Sigma 28-105 f2,8-4 + Nikkor 50mm F1,8D
5 była by świetna gdyby ostrość poszła nacałe auto. Z tym rozmazanym tłem było by rewelacyjnie... Ogólnie mi się sesja nawet podoba![]()
Fotografuję w myśli wszystko, co widzę- czyli moje amatorskie "arcydzieła"
2 i 7 fajne!
wszystkie fajne, znowu się szykuje konkurencja dla Top Gear![]()
dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk
2 daje radę, tylko.
Praktyka - Jest wtedy gdy wszystko działa, ale nie wiemy dlaczego.
Teoria - Jest wtedy gdy wiemy wszystko, a nic nie działa.
Moi faworyci to 1,2, 5
D80+18-105 VR | Nissin Di 622 | Velbon 600R | Akcesoria (Hoya, Hama, Lowepro)
www.fotoryzacja.pl
TOTAL BEGINNER
na zdjęciach 4 i 5 za dużo jest "podłogi" - gdyby aparat stał niżej, byłoby znacznie lepiej
Nikoniarz-majsterkowicz
A mi troszkę mało auta na tych zdjęciach. Pierdy w tle odciągają uwagę, można by rozmazać trochę bardziej. Ale ogólnie fajnie, autko ciekawe.
pzdr
mati
Na 4 to mi o to chodziło, żeby ten żółty pasek był widoczny.na zdjęciach 4 i 5 za dużo jest "podłogi" - gdyby aparat stał niżej, byłoby znacznie lepiej
Poza tym robiłem to zdjęcie na rampie, wiec pomimo schylania się i tak było dość wysoko...
...a na 5tce jak dla...no coz proba paningu...w zwiazku z tym ze nie specjalnie mi wychodzi na stojaco to nie wyobazam sobie zeby mi gdy klecze wyszla...
Fotki robiłem 2 obiektywami 10-20 i 50mm...A mi troszkę mało auta na tych zdjęciach.(...)można by rozmazać trochę bardziej.
...10-20 - rozmazac tlo to raczej jest niemozliwe...
...50tka - jak zamkne pzeslone w sumie powyżej 3,2, może 4 to ostre jest całe auto i prawie nierozmazane tło, przy 2,8 jest rozmazane tło ale i tył auta się zaczyna zwykle rozmywać...
Nikon D70s + Sigma 28-105 f2,8-4 + Nikkor 50mm F1,8D
Może całośc nie powala, ale całkiem przyjemnie się oglądaJak dla mnie... nr 7!
![]()
Skontaktuj się z nami