Marta Piekut w akcji.
Szukaj
Marta Piekut w akcji.
Podpis niezgodny z regulaminem - komercja
Cos mi nie pasuje z nogami. Linia jej prawego uda przedluza sie na lewej łydce i dziwnie mi to jakos wyglada - kolano sprawia wrazenie grubego. Ale ogolnie good![]()
Witaj! Miło zobaczyć Cię, Tu.
Na fashion się nie znam. Dla mnie fotografia po lewej jest ciekawsza.
Świetne b&w!
Za lookash... Co do lewego... Nic dodac nic ujac... Klasa
Tak lewe jest świetne, piękna modelka doskonale pokazana. Drugie mniej mi podchodzi.
prawie wszystko o microstockach
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
dla mnie bomba, świetne zdjęcia jak całe portfolio, nic dodać nic ująć
D7200,D200,MB-D200,50/1.8D,35/1,8G
A mnie się prawe podoba ogromnie.
Ja wiem, że nie komentujemy modelek... więc napiszę dyplomatycznie: ciekawie pokazane nogi i brzuch/talia modelki![]()
24355050508080135105200...
www.jswierad.pl
Naprawdę świetne zdjęcia, lubię jak jest odpowiednio dużo kontrastu.
Sama modelka też dobrze zagrała, no i dziewczyna to ma nogi chyba do samego nieba
Na prawym przeszkadza mi trochę linia "horyzontu", za bardzo przykuwa uwagę widza.
D800 | D90 | S35/1.4 | N24-120/4 | T17-50/2.8 | S70-200/2.8 | N85/1.8 | SB-800 x 2|
Bardzo fajne fotki. Podoba mi się dobre światło, mocny kontrast, a jednocześnie sporo szczegółów w cieniach. Bardzo fajna modelka, na oko taka, która potrafi coś "zagrać" przy tym naturalna. Na prawym ja osobiście podniósłbym linię horyzontu, ciaśniej skadrował i poprawił lewą łydkę (trochę ją "odchudził) bo faktycznie trochę nie najlepiej się ułożyła. Ale to detale. Swoją drogą to nogi na prawdę ma od szyi do samej ziemi![]()
R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog
Aaa, i doceniam delikatny podpis na fotce. Nie przeszkadza a jest.
R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog
Skontaktuj się z nami