Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 43

Domyślnie mroczne i nie tylko:)

Postanowiłem podzielić się z Wami paroma kolejnymi fotkami. Ja je lubię, a jak Wam się widzą?

Domyślnie

nogi bezbłędne

całość przyjemnie się ogląda.

Domyślnie

bardzo podoba mi się nr 5

Domyślnie

No cóż... słabo. Kreujesz się chłopie na wielkiego fotografa, krytykujesz na lewo i prawo, a samemu prezentujesz kiepski poziom. No ale od początku:
    1. No tak... nowożeńcy i chlajsko - wspaniała pamiątka, nie ma co... Gdyby było pokazane w kontekście ludzi, którzy ustawili blokadę, to jeszcze, a tak...marnizna.
    2. To już w ogóle porażka. Brakuje do pełni nieszczęścia tylko widocznych majtek pani młodej...
    3. To się jeszcze jakoś broni, ale... może gdyby trochę przybliżyć państwa młodych... Potencjał drzemiący w ognisku i jego atmosferze nie wykorzystany. Dwója! Siadaj! :P
    4. Szerzej by się przydało, oj szerzej. A tak jest...ot, zwykły pstryk. Niby ludzie biegają, ale w zasadzie nie widać, dlaczego biegają. Pewnie napiszesz, że ślepym - ale nic to, wybaczę ci ewentualny komentarz, boś młody.
    5. Zaje***e odbłyski, flary, itp. Wieś tańczy, wieś śpiewa, czyż nie? Żen...
    6. Świetne zdjęcie - idealnie pokazuje marność życia, które czeka przyszłą panią młodą - będzie "wspaniałą" kurą domową. Jej mina już na to wskazuje. "Świetlana" przyszłość się dla niej kreuje...

No i te ramki...gdyby jeszcze zdjęcia były na poziomie wykonania Pana Adama Trzcionki... Ale nie są, a te ramki je pogrążają już na amen.

Podsumowując - tak, specjalnie chciałem ci tym postem dojechać. I jak widzisz - krytykować jest łatwo. Nie martw się - nie będę już więcej komentował twoich zdjęć. I na koniec - tak, twoje zdjęcia są do d... Proponuję nabrać więcej pokory co do fotografii swoich i więcej szacunku dla prac innych.

PS. Jestem z innego formum. Nie komentowałeś moich zdjęć, więc nie kieruję się tutaj chęcią odwetu za twoje komentarze.

Domyślnie

Hempi nie obraź się, ale kiedyś dostałem podobny komentarz do swoich zdjęć od.... koleżanek dziewczyny z którą się kiedyś spotykałem

Domyślnie

zdjęcia jakby przypadkiem ułożone kolejno do najlepszego, początkowe trochę specyficzne, dla konesera 5, 6 jak dla mnie b.db

Domyślnie

moje ulubione to 2 i 4.

2 za te piekne nogi no i ciekawie uchwycony moment (zrobila sie z tego taka "instalacja" pop art - pisze zupelnie serio), występlowalbym moze tylko bukiet i górę aby bardziej uderzało i przykuwało.
    a 4ke lubie za swietną kompozycje (caly kadr ladnie zagospodarowany mimo zdjecia w "akcji"- kazdy z nas wie jakie to trudne), do tego ciekawa geometria linii prostych (tu- ukosnych gdzie wzrok płynnie wędruje po kadrze) no i za to, ze widac, ze jest to zabawa i ze ludzie sie bawią, śmieją i cieszą fun. mocny kadr bo wszystko ladnie sie zgrało.

@Hampi- ja mysle ze jest wiele roznych podejsc do fotografii. tu mamy do czynienia z inną niż chocby moją czy innych fotografów na tym forum.... odnosnie calosci- moge powiedziec tez ze nr 1 dla mnie nic nie znaczy- ale reszta zdjec daje wielkie pole do popisu dla odbiorców.

Ktos ostatnio napisal w wątku Piotrka Knapa w stylu "myslalem, ze juz wszystko widzialem w fotografii slubnej ale sie mylilem...". a ja z kolei patrząc na artystów którzy tworzą różną fotografię (inną niż ślubna)- widzę, ze ślubna jest dopiero na początku swojego rozwoju. jest jeszcze cala masa dróg do zagospodarowania.

konkludujac- nie wiem chlopie czy jestes wielkim fotografem czy nim nie jesteś- to dla mnei nie ma znaczenia.
    ale zdjecia robisz ciekawe i dobre- to jest fakt, nigdy nie wiemy co dziś od ciebie dostaniemy
    Ostatnio edytowane przez kroolik ; 13-11-2009 o 22:56
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Hampi rzadko tutaj coś zamieszczam i rzadko komentuję z prostej przyczyny, tj. braku czasu. Ale jak przeczytałem te Twoje wypociny, to musze to napisać. Wiesz co? Będę trochę chamski, ale bezpośredni. Twoja wypowiedź i postrzeganie zdjęć jest na poziomie fotoziutka lub typowych forumek. I wcale nie jest tak, że jestem wielbicielem zdjęć Wojtka i za wszelką cenę ich bronię. Zdjęcia Wojtka akurat nie są w moim guście, ale je doceniam, doceniam to co Wojtek robi, bo robi to inaczej niż ogromna większość. Na pierwszy rzut oka są one nieciekawe i ktoś, kto tylko ogląda je powierzchownie może mieć takie wrażenie, że zdjęcia są do d... Jednak te zdjęcia trzeba "przeczytać" i rozgryźć, żeby zrozumieć ich treść, ich znaczenie. Trzeba na nie spojrzeć w szerszym kontekście, a nie na zasadzie "karton wódki w bagażniku, to będzie chlanie", albo "stoi baba, prasuje i się gapi nie wiadomo na co, to pewnie kura domowa".
    Dla mnie te, a także inne zdjęcia Wojtka po prostu mówią, a nie tylko wyglądają mniej lub bardziej.
    Hampi może i robisz świetne zdjęcia fauny, flory, świetne krajobrazy, martwą naturę, zdjęcia reklamowe i Bóg wie co jeszcze, ale fotografia ślubna to chyba nie Twoja bajka, nie Twoje spojrzenie i myślenie, bo po tym co napisałeś, to wygląda, że jest chyba trochę za krótkie.

Domyślnie

ja lubię twoje prace :")
    2 rzeczywiście świetna, mmm!!!!
    5 dobry "kicz" nie jest zły, hehe - się podoba.
    6 mamy podobną (prawie identyczną) ale z młodym.
    w twoim przypadku rzeczywiście trzeba głębiej zerkać.

pozdrawiam
    er.
    Ostatnio edytowane przez piqsell ; 14-11-2009 o 05:28

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MarcinKowalczyk Zobacz posta
    Hampi Twoja bajka, nie Twoje spojrzenie i myślenie, bo po tym co napisałeś, to wygląda, że jest chyba trochę za krótkie.
    a ja odnosze wrazenie ze Hampi to fotograf slubny

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów