Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Aga - jesiennie

Domyślnie Aga - jesiennie

Wraz z moją łajf zdecydowaliśmy się wykorzystać cudnej urody październikowy dzień i ruszyliśmy na połów jesiennych kadrów. Kadrów tych się udało nieco upolować. Poniżej przedstawiam dwa, może nie przecudnej urody, ale ciekaw jestem jak Wam się to widzi...?
    Zgodnie z sugestiami poprawiłem 1-kę
    1.
    2.
    just follow your dreams
    |D50|Nikkor 18-70/3.5-4.5|Nikkor VR 70-300/4.5-5.6|Soligor 100/3.5 macro|SB-800|

Domyślnie

Hmmm, spotkaliśmy się na plenerze, napiszę tylko tyle że patrząc na 1. dałbym Twojej Żonce 10 lat więcej niż w rzeczywistości. Na 2. przydałoby się prawą stronę twarzy doświetlić.
    Fujifilm X-E3 23/2

Domyślnie

bardzo ladne, i uroda też - ale niech Ona nie kladzie sie na ziemi bo wilka złapie
    d50, 18-55 DX + coolpix 4100 na zapas
    www.mielczarek.com.pl

Domyślnie

rozumiem, że nie lubisz PS-ucia. Ja tez nie. Ale balans kolorów to inna sprawa. Jeśli robiłes to w jpg to jednak powinieneś zaingerować. A jeśli w Nef - to zmień WB. Na pierwszym zdjeciu wygląda jak marsjanka - cała zielona.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

o jejku a co sie tej pani na twarzy stalo na 1.. puder widac strasznie... nie powinno to byc az tak widoczne
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Jasne, po pracy zmieniam barwy. A ten puder... hm na domowym monitorze nie rzucało się to tak w oczy.
    just follow your dreams
    |D50|Nikkor 18-70/3.5-4.5|Nikkor VR 70-300/4.5-5.6|Soligor 100/3.5 macro|SB-800|

Domyślnie

musisz popracowac nad swiatlem, na pierwszym twarz bezposrednio do slonca, aby nie bylo cienia i nawet lepiej niech ma zamkniete niz przymruzone oczka, ewentualnie na 3...4 niech otworzy, na drugim po pierwsze blenda, po drugie twarz bardziej na obiektyw lub sam sfoc bardziej z gory.
    Pozdro
    J

Uprawnienia umieszczania postów