Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Domyślnie

Jedynka, jedynka, jedynka!
    Przestrzeń, kolory
    Reszta też bardzo ok, ale jak dla mnie tylko jedynka

Domyślnie

Na jedynce zdecydowanie przeszkadza mi murek. Wydaje się, że ujęcie z tego murka byłoby ciekawsze (no chyba, że za murkiem jest dzikie wysypisko śmieci ) Ale mogę sobie tylko "gdybać", bo przecież mnie tam nie było

Pozostałe dwa - fajne widoczki.

Domyślnie

Ogólnikowo - ciężko wybrać ten najlepszy, bo każdy ma coś w sobie!
    Więc biorę... wszystkie Bardzo BDB!
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jerezano Zobacz posta
    Na jedynce zdecydowanie przeszkadza mi murek. Wydaje się, że ujęcie z tego murka byłoby ciekawsze (no chyba, że za murkiem jest dzikie wysypisko śmieci ) Ale mogę sobie tylko "gdybać", bo przecież mnie tam nie było

Pozostałe dwa - fajne widoczki.
    Jerezano to jest żywopłot a za nim ten widoczek (zdjęcie nr 2 ) tylko trochę w lewo
    http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=115385

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    Jerezano to jest żywopłot a za nim ten widoczek (zdjęcie nr 2 ) tylko trochę w lewo
    http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=115385
    Nooo, skoro to żywopłot... to zmienia postać rzeczy - nie da się na niego wejść

Ale żywopłot też mi się tam nie podoba

Ład i spokój na 1-ce, no i ten pas pięknej, soczystej zieleni.
    Na 2-ce natomiast przeeeepiękny widok.

Trudny wybór faworyta- na wszystkich, jak już napisano, czuć przestrzeń no i ta naturalna kolorystyka fotek - podoba się bardzo.
    NIKON - system

Domyślnie

A czy kolega moglby mi wytlumaczyc jak to sie stalo, ze nie zauwazylem kiedy i gdzie kolega pstryknal 2-ke? Jedynka to juz zygam niemal, choc jest piekna w Twoim wykonaniu. Trojke widze codziennie z "okana" niemal. A dwojki nie moge sie doszukac. Oszukiwales!!! A miales mnie uczyc!!! Grega i Loctera tez!!! No pieknie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    A czy kolega moglby mi wytlumaczyc jak to sie stalo, ze nie zauwazylem kiedy i gdzie kolega pstryknal 2-ke? Jedynka to juz zygam niemal, choc jest piekna w Twoim wykonaniu. Trojke widze codziennie z "okana" niemal. A dwojki nie moge sie doszukac. Oszukiwales!!! A miales mnie uczyc!!! Grega i Loctera tez!!! No pieknie
    a czy kolega GUINNESSts pamięta ten mostek ?
    http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=117379
    to właśnie z niego i z tele jest popełniona dwójka

pozdro

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    a czy kolega GUINNESSts pamięta ten mostek ?
    http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=117379
    to właśnie z niego i z tele jest popełniona dwójka

pozdro
    Czy dobrze sie domyslam, ze to jest jak jechalismy rowerami Meeting of The Waters do Dinis Cottage na kawke?(wtedy ja zarly muchy) Jesli tak, to zrobiles to z tele. Bo w kierunku na Ladies View to tego nima

Ps: Nie otwozylem linku i nie doczytalem. Domyslalem sie dobrze. Swietnie to wypatrzyles. Jestem zaskoczony. Tym bardziej, ze pamietam jaka byla pogoda. A robiles z łapy. To jest super!!!
    Ostatnio edytowane przez GUINNESSts ; 19-11-2009 o 01:28

Domyślnie

Przepraszam, ze wtrace jeszcze kilka slow. Teraz nie chce szukac aby Wam pokazac jaka odleglosc dzieli fotografa od kadru. Przechodzac przez ten mostek dzielacy dwa jeziora nie zwrocisz uwagi na to, co pokazal Janusz. Nie slodze Ci szanowny Harbie. Do milosnikow krajobrazu pisze, jak mozna przy "odrobine" wyobrazni wykorzystac teleobiektyw wlasnie w krajobrazie. To naprawde duza odleglosc i nie dostepna z ladu. Janusz masz Guinnessa na swieta

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów