Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Porto II

Domyślnie

Co do kolorów, to nie mam żadnych zastrzeżeń, bardzo przyjemne w odbiorze
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Oszczędny w słowach
    Miasto
    kalisz wielkopolska

Domyślnie

witam kolego

widze że jesteś bardzo aktywny mam D90 i na pierścieniu przy body pojawił sie dziwny nalot taki jak rdza nie zwróciłem uwagi przy zakupie teraz mnie to martwi czy można coś z tym zrobic

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    ...ale żeby tak słodko nie było to dwie rzeczy, które burzą odbior... raz to "fm grande no porto" (???) i drugie to kawałek na prawo taka czarna plama na żółtym prostokącie...
    Hehe, to reklamy. Czarna plama w zoltym prostokacie natomiast to Sandemann, postac reklamujaca ich wysmienite porto. Te reklamy sa tam wszedzie, sa elementem krajobrazu. Powinienem je traktowac stempelkiem? Mz one ubarwiaja te zdjecia... (darowalem Wam kadr z reklama Seata o wielkosci 3x5 metrow...)
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zaza67 Zobacz posta
    kadr ladny ale chyba za bardzo pokolorowales rzuca sie to w oczy jak z drugim brzegiem porównać
    Tam jest kolorowo, natomiast drugi brzeg taki kolorowy nie byl... Nasycalem rownomiernie to zdjecie.

Zdjecie zrobione bylo przy kiepskiej pogodzie, jestem i tak bardzo zadowolony, ze wyszlo tak jak jest. Wszystkim dziekuje za komentarze!
    Ostatnio edytowane przez malasana ; 18-11-2009 o 09:34
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Ładnie i kolorowo
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Odmienne od pierwszego Porto i bardzo dobrze.
    Tu kolory robią zdjęcie. Jest pięknie

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów