Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Oświęcim

Domyślnie Oświęcim

W długi weekend listopadowy wybraliśmy się z narzeczoną na wycieczkę do Oświęcimia. Pogoda nie dopisała, było mgliście i deszczowo a oto efekt tej wycieczki (proszę o opinie):

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Gdyby kogoś interesowało to więcej zdjęć (oraz powyższe w większych rozdzielczościach) z tej serii znajduje się pod tym adresem.

Btw: to mój debiut na forum więc proszę o wyrozumiałość

Domyślnie

Moim skromnym zdaniem miałeś odpowiednie warunki, bo dzięki nim udało Ci się przekazać klimat tego miejsca.
    Osobiście jestem na tak i gratuluje debiutu.
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

giltoniel
    Gość

Domyślnie

podzielam - wyszło bardzo klasycznie, ale też szacunkiem dla tego miejsca.

Domyślnie

wg mnie czym "brzydsza" pogoda tym lepiej dla tego miejsca i jakoś nie przekonują mnie fotki w pełnym świetle słonecznym z tego miejsca. Te mi się podobają.
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

Mi też sie bardzo podoba.

I za poprzednikami - brzydka pogoda zadziałała jak najbardziej na plus.

Poza tym - podoba mi sie to, jak wywołałeś te zdjęcia (choc jak dla mnie winieta moze ciut za duza).

Gratuluje debiutu, oby wiecej takich .
    ef-ixy, de-ixy plus pare gratow starszych ode mnie.
    tomaszpietrek.carbonmade.com

Domyślnie

podoba mi sie tonacja, kadry ciekawe, z przyjemnością obejrzałem ten secik
    witamy na forum

Domyślnie

ja szczerze mam mieszane uczucia niby mi się podoba ale...

Domyślnie

no niestety nie podzielę opinii poprzedników na temat nastroju i klimatu zdjęć. Istotnie pogoda była podła co nie ułatwiało "pracy" fotografowi, ale fotki są totalnie popsute i obróbka próbująca je "zadymić" wcale im nie pomogła.
    Poza tym idąc trasą dla odwiedzających w P.M. Auschwitz Birkenau klikałeś typowe ujęcia w lewo i prawo nawet nie starając się poszukać "klucza" dla swojej relacji dlatego wyszło płasko i bez emocji.
    Sam tytuł sugeruje że byłeś w Oświęcimiu, a fotki są jedynie z Muzeum które ma swoją nazwę.
    Witam na forum mam nadzieję że to pomoże w realizacji fotograficznej pasji, a moje uwagi nie zniechęcą
    bo naprawdę chcę żeby pomogły.
    każde zdjęcie można zrobić inaczej, lecz nie wiadomo czy lepiej

Domyślnie

Bardzo mi się podoba! Szczególnie obróbka. Gratulacje!

Domyślnie

Gratuluje debiutu. Dobre fotografie. Może zminejszylbym troche nasycenie, ale to ja bym tak zrobił.

Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów