Proszę o komentarze
Szukaj
Proszę o komentarze
Człowiek codziennie się czegoś uczy...
Barwy ladne, ale kadr bez pomyslu mz.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
kolory ładne, ..... jak napisał malasana na jedynce kadr "ni w pięć ni w dziesięć" , ... a na trójce brak ostrości
Nz trójce to fakt. Mam uniwersalny 18-200 VR Nikora i miewam problemy z ostrością, jest strasznie miękki, chyba będę musiał go wymienić
"Podobało mi się to przejście kolorów od zielonego niemalże do brunatnego, dlatego taki kadr."
... i to właśnie jest pomysł na ciekawy kadr, autor napisał "Kolory jesieni"
co jest adekwatne w tym kadrze.Ładne przejście.Fotografia się podoba.Nr 2 podobnie.
Niestety nr3 już odstaje.
Pzdr, Andrzej
Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .
jedynka z tymi kolorkami ale jak chciales pokazac przejscia kolorystyczne to mogles to zrobic w poziomie i sakramencko duze jest
Faktycznie, już poprawiam, a jeśli chodzi o poziom to nie było takiej możliwoći, hm następnym razem poszukam do poziomu, jeszcze troche muszę się pouczyć
i owielelepiej sie oglada![]()
Dwójka prezentuje się najlepiej... Fajne warunki i miejscówka... przez te kolorki nawet linia wysokiego napięcia nie rzuca się mocno w oczy... przynajmniej moje
Jeśli chodzi o nr 3 to widziałbym kadr z samego brzegu jeziora... po drugiej stronie jest fajne zróżnicowanie kolorów no i światło z odpowiedniej strony
A może masz coś w ten deseń?
Skontaktuj się z nami