Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Lipa...li [w Rudeboy'u]

Ja też tam byłem (podobnie jak adrian) i też tak się trafiło, że miałem aparat w łapskach...

Pierwsze moje podejście do koncertu (właściwe drugie... ale o pierwszym lepiej nie wspominać ).

Na razie tylko parę strzałów... zobaczymy jak mocno mnie zjedziecie

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Domyślnie

Co do zdjęć to najbardziej podoba mi się numer 4. Numer 1 też jest całkiem ok. Generalnie jak na takie warunki to podobnie jak w wątku adrianowym jest całkiem ok jak dla mnie.

PS. Jak wam się chce na takie koncerty z aparatem chodzić Czy tam na drugim planie to Adrian? Zamiast słuchać gapi się w puszkę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elix Zobacz posta
    PS. Jak wam się chce na takie koncerty z aparatem chodzić Czy tam na drugim planie to Adrian? Zamiast słuchać gapi się w puszkę
    Tak to adrian... nie słucha, ino swoje d700 ogląda

ja miałem odrobinę lepsze warunki niż adrian - wpuścili mnie za bramki - jednak tylko z boku, przed pudłami było odrobinę miejsca - na scenę mieliśmy zakaz wchodzenia - ale i tak mz warunki były przyzwoite.

Domyślnie

4 extra , taka po mojemu, ale mi to juz wytknieto, ze mam maniere krzywych kadrow

PS. Lipali to jedna z tych kapel, ktore fotografuje sie z najwieksza przyjemnoscia - Tomek na scenie wymiata.

Domyślnie

ja cie jutro skomentuje brachu f2f.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez badi Zobacz posta
    ja cie jutro skomentuje brachu f2f.
    badi co - konkurencja rośnie i boisz się, że ci monopol przełamią

Domyślnie

co ty... sam nas wygania na koncerty, bo wie że zawsze coś schrzanimy

Domyślnie

rotfl. sam wcisnalem tam konkurencje. dzien pozniej kabal ze mna n****rdalajaca na frontside w 1szym rzedzie:
    a)'apokalipsa trwa'
    b)'droga krzyzowa'

my banda pijakow, a nie wyscigowcy. no moze uysy, on jest wyscigowa rakietowa. nawet czapeczke ferrari i pendrive ma ;p
    Ostatnio edytowane przez badi ; 13-11-2009 o 16:09

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez badi Zobacz posta
    rotfl. Sam wcisnalem tam konkurencje. Dzien pozniej kabal ze mna n****rdalajaca na frontside w 1szym rzedzie:
    A)'apokalipsa trwa'
    b)'droga krzyzowa'

my banda pijakow, a nie wyscigowcy. No moze uysy, on jest wyscigowa rakietowa. Nawet czapeczke ferrari i pendrive ma ;p

Domyślnie

aaaa 12.12 FRONTSIDE, TOTEM, virgin snatch. krakow, loch ness. hmmm, jest duza szansa ze wpadne, wiec no... masz byc ;]

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów