Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: [rolki] ao fish

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rafcio Zobacz posta
    Dzięki za odpowiedź. No coments.

Szkoda, ze "no coments" ...
    Moglbys chociaz napisac jakie sa alternatywy dla tego typu "zachowan" - hmmm ?

Domyślnie

Skoro chcesz koniecznie poznać moją opinię, nie ma sprawy.
    Pytanie tak naprawdę powstało po tym jak zobaczyłem co przedstawia ten pomnik. Slivus napisał, że pomnik jest psychodeliczny i wszystko by było OK, gdyby to był pomnik upamiętniający przygody Tolkienowskiego Froda, albo innego Wiedźmina. Niestety tak nie jest. Nie zrozum mnie źle, nie jestem chorobliwym patriotą , sam śmigam na rolkach, a jak byłem młodszy też robiłem różne głupoty. Niestety pół mojej rodziny zginęło na wojnie (a pozostali przeżyli cudem), więc może dla mnie te głowy umierających ludzi są czym innym, niż dla wszyskich tych, którzy zachwycają się miejscówką. Ciekawe co by każdy z was miałby do powiedzenia, jak zobaczylibyście kolesia skaczącego po grobowcu dziadka czy babci. Moje zdanie jest takie: nie wszędzie można jeździć.
    Już wiesz dlaczego "No coments" - o wiele krócej a jestem pewien, że wiedziałeś o co mi chodzi
    Ostatnio edytowane przez Rafcio ; 18-11-2009 o 00:04 Powód: poprawka

Domyślnie

no i widzisz jakie to piękne kontrastowe było- aż mi się łezka w oku zakręciła

Domyślnie

Podoba sie! Ciekawy kadr.

Domyślnie

Jak bym zobaczył zdjęcie, nie podejrzewałbym ze Ty je zrobiłeś. Fajne, podoba mi się. Ale takie mało w Twoim stylu Chyba mówię tak dlatego, że BW...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów